3D oblikovanje lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

3D oblikovanje lica

Konačno smo shvatili da lice ne gledamo kroz bore kao znak starosti nego da gledamo kroz volumen. Sa starenjem gubi se potkožna mast koja daje volumen i kosti se smanjuju zbog čega se lice spušta. Imamo osjećaj kao da imamo lice broj veće. Najvažnije je nadoknaditi volumen u srednjem dijelu lica tj obraza.

Ključno je ukloniti podočnjake koji daju umorni i neispavani izgled lica. Korekcijom podočnjaka dobijemo svježi i odmorni izgled lica te izgledamo kao da smo se dobro naspavali ili odmorili pri čemu sačuvamo prirodni izgled što je najvažnije.

Cilj tretmana je da vratimo prijašnji izgled lica kako je izgledalo prije 10-ak i više godina. Zato se savjetuje prije tretmana donjeti slike od ranije da lakše postignemo taj izgled. Tretman je uspio ako nitko ne primjeti da ste nešto radili nego kad vas drugi gledaju zbunjeno i kažu da bolje izgledate, svježije ili da ste bolje naspavali. To je zato jer dobijemo minimalne fizičke promjene koje daju potpuno drugi izgled lica. No slaba točka svih tretmana za pomlađivanje lica je sljepoočnica.

Većina doktora ne vodi računa o njoj. Većina problema starenja lica potječe zbog gubitka masti iz sljepoočnice. Kada se izgubi mast tada se stvaraju bore oko očiju, spuštaju obrve, padaju kapci i obrazi. Oči budu zatvorene. Većina tretmana za bore oko očiju i operacije kapaka ne daju odlične rezultate ako se ne vrati volumen u sljepoočnicu. To je zato jer koža nema volumen koji daje napetost i oslonac koži. Ako smo dali Botox ili uradili laserom tretman zategnuli smo kožu ali ona nema oslonac zbog čega dalje bore ostaju. Isto je kod blefaroplastike, dignuti su kapci a obrva spuštena što zatvara oči. Lice moramo gledati kao jednu cjelinu koja se sastoji iz više dijelova gdje poremećaj jedne cjeline na cijelo lice utječe. Sljepoočnici kada se vrati volumen tada dobijemo najviše : podignemo obrve uz postizanje idealnog oblika obrva, kapci se indirektno podignu uz otvaranje očiju, smanje se bore oko očiju uz lifting efekt lica. Većina tretmana tada postaje nepotrebna uz znatnu uštedu novca.

Tretman vraćanja volumena sljepoočnice se savjetuje početi između 35-40 godine na dalje. U tu svrhu se koristi vlastita mast, hijaluronska kiselina i ostali punjači. Ono je što je divno u cijeloj priči to je što uglavnom samo s jednim ubodom to postignemo i istovremeno smanjimo podočnjake uz oblikovanje obraza po potrebi. Na vanjskom rubu jagodične kosti dajemo lokalnu anesteziju te uradimo sitnu rupicu kroz koju provučemo posebnu vrstu igle zvanu kanilu koja je duga do 7 cm. Koža odmah zacijeli te nema nikakavog ožiljka ili traga uboda već dan nakon tretmana. Tretman ne boli i uglavnom nema oporavka, eventualno manji otok koji brzo prođe. Prije su bili potrebni brojni ubodi igala uz dugotrajne modrice. Ova vrsta tretmana je ključ pomlađivanja lica i temelj svih ostalih tretmana koji postaju sporedni.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr