Doznajte sve o vaginalnom pomlađivanju - Poliklinika Poliderma

Usluge

Doznajte sve o vaginalnom pomlađivanju

Od prije par godina, kako je počeo trend vaginalnog pomlađivanja, bio sam jako skeptičan oko rezultata.

Danas mogu reći da nema više dvojbe oko rezultata. Cilj vaginalnog pomlađivanja nije samo poboljšanje kvalitete seksualnog života i vraćanje samopouzdanja nego poboljšanje zdravlja i kvalitete života. Nakon menopauze dolazi do suhoće rodnice i često do nekontroliranog mokrenja. Zamislite da odjednom bez komplikacija, boli i oporavka riješite oba problema i popravite seksualni život. Za vaginalno pomlađivanje koristi se frakcijski laser koji izaziva mikroskopska oštećenja ispod površine kože te stvara novi kolagen uz efekt zatezanja vagine.

Čini se da Erbium laser ima bolji efekt nego CO2 laser. Potrebno je oko 3 tretmana. Tretmani se mogu raditi u bilo kojoj životnoj dobi, nakon poroda te pogotovo u menopauzi. Po najnovijem savjetuje se napraviti 1 tretman preventivno nakon svakog poroda jer se tijekom poroda vagina enormno oštećuje. Ukoliko se preventivno vagina tretira nakon poroda znatno se manje oštećuje tijekom idućeg poroda. Ukoliko se nakon tretmana koristi PRP tretman sa vlastitom krvi rezultat se znatno popravi. Vaginalno pomlađivanje je u domeni rada ginekologa i dermatovenerologa. Nije trebalo dugo pričekati da se započnu tretmani pomlađivanja velikih i masnih usana koje se tijekom poroda također oštete. U tu svrhu koriste se frakcijski laser i radio valovi koji znatno ojačaju, učvrste i oblikuju usne. Tretmani su bezbolni i bez oporavka. Po potrebi kombinira se sa PRP tretmanom. Po želji moguće su istovremeno korekcije i oblikovanje venerinog brijega sa hijaluronskom kiselinom.

Izrazito popularna procedura je povećanje tzv. G točke koja poboljšava seksualni život. U pojedinim zemljama veliki je hit izbjeljivanje usana, pogotovo nakon poroda. Prednost ovih tretmana je što su neagresivni te znatno pomažu ženama. Kako vrijeme ide možemo očekivati samo bolje rezultate. 

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr