G točka - Poliklinika Poliderma

Usluge

G točka

Od nedavno kod nas je postao dostupan tretman koji će Hrvaticama značajno poboljšati seksualni život. Svima znamo za famoznu G točku no već više godina u svijetu se koristi tretman koji je pomoću hijaluronske kiseline povećava i tako navodno poboljšava seksualni život ženama.

Glupost ili hir teško je reći jer se ovaj tretman masovno radi u svijetu. Dosadašnji radovi brojnih autora ukazuju da se većini ispitanih žena seksualni život poboljšao nakon zahvata. Tretman se radi tako da se s injekcijom u svod rodnice ubrizga hijaluronska kiselina s čime se postiže lakše postizanje orgazma.

Zahvat sam po sebi navodno nije opasan niti je povezan za sada s nekim težim komplikacijama.

Odmah nakon zahvata imate direktnu vezu sa sedmim nebom. Zanimljivo da među ispitanim ženama koje su se podvrgle tretmanu nije bilo crnkinja. To je sve samo ne slučajnost što ukazuje kako je priroda bijelce zakinula po pitanju duljine muškog ponosa, svaka čast rijetkim izuzecima koji brane čast bijelaca. Ako ste se podvrgli zahvatu mala je šansa da ćete se s tim pohvaliti prijateljicama jer to ukazuje da je vaša bolja polovica zakinuta po pitanju muškog ponosa. Sad ostaje pitanje kad povećavate recimo usne, smanjujete bore da li istovremeno i povećati i G točku?

Po ko zna koji put priroda je ženama olakšala život jer za sada nema tretmana koji muškarcima poboljšavaju seksualni život. Male plave tablete nećemo spominjati jer se koriste kod zakazivanja hidraulike. Nema isto tako tretmana koji efikasno produljuju muški ponos nego često završe katastrofalno po muškarce. Tako je i Mujo prošao kad je vidio crnca u WC te ga upitao kako da postigne tu duljinu na što je crnac rekao da ga lupa svakodnevno čekićem. Nakon par dana ponovo su se sreli i upita crnac Muju za rezultat na što Mujo odgovara da je postigao samo istu boju. Ono što mi nije jasno je količina članaka i tretmana koji se bave vaginalnim pomlađivanjem a svakodnevno ih susrećem na internetu. Iako su rezultati dvojbeni frakcijski laser osim suzavanja rodnice povećava količinu hijaluronske kiseline u sluznici vagine koja se smanjuje s godinama. Na taj način se smanjuje suhoća rodnice što je čest problem. Blago ginekolozima jer će se ubiti od posla. Kad bi se G točka povećavala na uputnice sigurno bi se natalitet povećao.Tako dođete ginekologu te uz PAPA test istovremeno povećate G točku. Ono što meni preostaje je da bar budem prvi u Hrvata koji se će se baviti povećanjem i korekcijom područja ustiju.

Pri tome ne mislim na povećanje usana. Nego područje nadusnice i brade koje se nakon 40-ih godina smanjuje kod žena uz stanjivanje usana. Problem je smanjivanje mišića iznad nadusnice zbog čega dobivamo izgled kao da su nadusnice ugurane i lice. Brada tipično poprima špicasti izgled uz razvoj bora ispod kuteva usana. Velika je greška korigirati usne ženama nakon 40-ih godina ako ne vodimo računa o području nadusnice i brade. U tu svrhu koristim hijaluronsku kiselinu velike koncetracije koju ubrizgam u nazolabijalne bore pri čemu dobijem efekt liftinga usana. Potom vraćam izgubljeni volumen u nadusnicu i bradu. S time izjednačujem područje usta s okolnim licem u jednu skladnu cijelinu. Usne automatski postaju naglašenije te ih nije potrebno uvijek dodatno naglašavati ili povećati. Bore nadusnice se najbolje trajno riješe s laserom.Bitno je ukloniti bore ispod kuteva usana koje daju tužni izgled lica. Pri tome treba korigirati kut usana da se podigne i ukloni smiješak Mona lise. Davanjem volumena u bradu uklanjamo špicasti izgled brad tipičan za starije žene. Ono što je velika novost je primjena vlastite krvi koja se ubrizgava te neviđeno dobro pomlađuje i osvježuje područje ustiju uz smanjivanje bora nadusnice. NIDS metoda je nova metoda koja je kombinacija mezoterapije i između punjača za osvježenje nadusnica i brade. Velika greška je ne naglasiti 2 okomite linije izneđu gornje usne i nosa. Ovo je trenutno najnoviji pristup pomlađivanju područja ustiju. Ako ste sretni i nakon povećavanja G točke vam ostane hijaluronska kiselina tada zamolite ginekologa da vam korigira usta ili usne.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr