Hollywoodske tajne pomlađivanja - Poliklinika Poliderma

Usluge

Hollywoodske tajne pomlađivanja

Ako pažljivije promatrate zvijezde Hollywooda i ostale zvijezde vidimo da je sve više trend prirodnog izgleda opet u modi.

Više nema toliko napadno povećanih usana i silikonskih umetaka. Rade se sve više diskretniji zahvati da bude postignut što prirodniji izgled uz naglasak osveženja lica. Također vidimo da mnoge poznate žene nakon poroda nikad brže ne postignu liniju podjednaku kao prije poroda. Pojedine zvijezde unatoč poznim godinama nikad nisu bolje izgledale. U čemu je tajna? Zadnjih godinu dana bilježimo najnovije tehnologije i metode pomlađivanja te zatezanja tijela i lica. Isto tako zadnjih par mjeseci su opet nastale nove tehnologije od kojih pojedine još nisu dostupne na tržištu. Cilj u ovom blogu mi je pobliže upoznati vas sa svim novitetima.

Kozmetika:

Najnovije generacije kozmetike se temelje na peptidima tj. bjelančevinama, antioksidansima po mogućnosti prirodnim, faktorima rasta te matičnim biljnim stanicama. Rezultate koje postižemo s navedenom kozmetikom su zbilja nevjerojatne te se mogu mjeriti s rezultatima brojnih tretmana. Definitivno je jasno da najskuplja krema ne valja ako se lice ne temeljito očisti jer krema ne prodire kroz kožu zbog nečistoće. Najveću zapreku čine mrtvi slojevi kože koje ne možemo ukloniti svakodnevnim čišćenjem. Kao najbolje sredstvo za čišćenje lica su micelarne otopine i gelovi. Sve se više rade peelinzi po mogućnosti frakcijskim laserom ili Hydrafacial tretmanom koji najtemeljitije uklanjaju mrtve slojeve kože. Kod kuće se savjetuje raditi 2-3x tjedno peeling da rezultati što dulje traju.

Što je potrebno napraviti prije odabira bilo kojeg tretmana?

VISIA: zamislite da dođete liječniku da pomladite lice ili uklonite određeni estetski problem a liječnik vam počne nabrajati brojne tretmane te što bi sve trebali još uraditi. Sigurno će vam se alarm odmah upaliti. Ako ste i pristali na savjet liječnika na kontrolnom pregledu bi trebali povjerovati liječniku da vam je lice ljepše i da bolje izgledate? Ta su vremena odavno prošla. Svaki liječnik koji drži do sebe i svojih klijenata mora imati urednu fotodokumentaciju prije i poslije tretmana. No i to nije dosta jer ne vidite postotak napredka tretmana. Bez obzira na iskustvo liječnika nije moguće vidjeti bitne detalje kako na površini tako i ispod površine kože. To je glavni uvjet da se odredi koji zbilja tretman vama treba. Jedini uređaj koji najpreciznije daje objektivnu analizu lica i točno mjeri postotak uspjeha tretmana je VISIA. Stoga u Americi svaka ozbiljnija ordinacija ima taj uređaj da dobijete zbilja ono što trebate. Bez dobre analize lica i tijela nema ni dobrog rezultata!

Koji su najnoviji i najbolji neinvazivni tretmani?

Hydrafacial: najpopularniji neinvazivni tretman u Americi gdje mnoge poznate dive ga koriste čak za kućnu upotrebu. Do sad ovaj uređaj je najviše puta bio u Oprah show i mnogim drugim sličnim emisijama što govori o efikasnosti ovog uređaja. Bez obzira što je neinvazivan i potpuno neagresivan tretman daje rezultate kao drugi agresivniji tretmani tipa srednje jaki peeling ili blaži laserski peeling. Ovo je jedinstveni sistem u prvom redu za dubinsko najtemeljitije dubinsko čišćenje i pomlađivanje lica no puno više od toga daje. Tako se smanje pigmentacije, manje bore i ožiljci. Lice odmah zabljesne i ukloni se umoran izgled lica. Ideja tretmana je istovremena primjena abrazije, ispiranja lica i vakuma što daje najbolje rezultate. Koristi se tekućina bogata vitaminima, mineralima, anitoksidansima i hijaluronskom kiselinom koja ispire kožu te uklanja 100% nečistoću i iz najmanjih pora. Istovremeno uklanja oštećenja kože izazvana suncem. Ispiranjem kože pore se više otvore te bolje očiste uslijed istovremene abrazije na mokroj koži za razliku od klasične abrazije koja se radi na suhoj koži zbog čega je potreban oporavak. Abrazijom se uklone mrtve stanice s lica koje se ne mogu ukloniti redovitim čišćenjem a mrtva koža služi samo kao hrana bakterijama, gljivicama i parazitima. Sva kozmetika i terapija slabo djeluje ako se ne ukloni slojevi mrtve kože jer ne može prodrijeti kroz kožu. Stoga bez toga sva kozmetika i njega lica gubi smisao. Tijekom tretmana vidite u posebnoj posudi količinu nečistoće uklonjene iz kože što svakog klijenta šokira pogotovo kad vidi koliko se slojeva kože uklonilo. Da efekt bude još bolji vakum sve detaljno ukloni. Što je najbolje tretman je bezbolan i ugodan bez komplikacija te oporavka. Zvuči nevjerojatno? Slobodno se sami uvjerite te provjerite na Youtubeu i na forumu što o tretmanu govore brojni sretni korisnici.

Frakcijski radio valovi: relativno starija metoda gdje se izazivaju mikroskopska oštećenja ispod površine kože uz svrhu zatezanja kože, pomlađivanja, smanjivanja bora i ožiljaka. Velika novost je uređaj Alme lasers tzv. Pixel rf jer primjenom najnovije tehnologije postižemo nevjerojatne rezultate ako koristimo jači i slabiji pritisak. Kod jačeg pritiska postižemo nevjerojatan efekt stvaranja novog kolagena uz zadebljanje kože. Kod blažeg pritiska imamo efekt peelinga da uklonimo staru i oštećenu kožu.

PRP metoda: vampiri nisu ludi jer uzimaju ono što je najbolje a to je krv! Prošle godine nikad više nije bio traženiji ovaj tretman zbog višegodišnjih rezultata koji daju prirodan izgled bez komplikacija. U zadnje vrijeme sve se više koriste odmah nakon frakcijskog lasera jer matične stanice iz krvi se aktiviraju nakon lasera te daju znatno bolje rezultate. Sve više glumica korigira usne i područje oko očiju ovom metodom. Klasična mezoterapija izumire jer treba puno tretmana uz slabije i kratkotrajne rezultate dok PRP mezoterapija postaje najbolji te najtraženiji oblik mezoterapije. Metoda osim što je 100% prirodna i vaša je ujedno najsigurnija. Kako podaci govore ova metoda počinje ozbiljno potiskivati punjače.

Pomlađivanje kisikom: kako je počelo uskoro ćemo na svakom kisiku moći kupiti uređaj koji koristi kisik za pomlađivanje. Nevjerojatno koliko ima takvih uređaja na bazi kisika. No najveću revoluciju čini tzv. peeling kisikom što je najbolja metoda pomlađivanja kisikom. Dok neke metode ubrizgavaju kisik na razne načine u kožu ovo je jedina tehnologija koja 100% ubrizava kisik u kožu jer se istovremeno s abrazijom ubrizgava kisik dubinski u kožu. Pri tome se 100% iskoristi kisik za pomlađivanje. Ovo je savršena metoda pomlađivanja lica i tijela kada želite što bolje izgledati u što kraćem vremenu.

Clear lift: želite u pauzi ukloniti bore oko očiju i na vratu te osvježiti lice uz smanjivanje pigmentacija te da se vratite na posao? Još da je to bezbolna metoda bez komplikacija. Zvuči predobro da bi bilo istinito. Itekako je istinito zahvaljujući firmi Alma lasers koja je izbacila jedan od najtraženijih tretmana. Ako ne vjerujete opet imate Youtube i forume da se razuvjerite kako tehnologija danas zbilja čini čuda. Ovo je tretman koji je do sada izazvao najveću revoluciju u pomlađivanju lica i vrata!

Venus freeze tehnologija: radio valovi su početni bili neviđena revolucija za pomlađivanje te zatezanje lica pogotovo prvi uređaj takve vrste Thermage koji je prije 10-ak godina bio neviđeno svjetsko čudo. Potom je došao uređaj Accent XL koji je bio još bolji a druge kompanije potaknute uspjehom ove tehnologije su izradile neviđeno velik broj uređaja koji koristi ovu tehnologiju. Taman kad smo mislii da smo dosegnuli sam vrh tad nas je firma Venus iznenadila do sad nikad viđenom tehnologijom koja istovremeno koristi radio valove i elektromagnetsku energiju. Rezultat? Do sada nikad viđen kod pomlađivanja i zatezanja lica te tijela. Čini se da je ovo jedna od najvažnijih tehnologija budućnosti koja će temeljito izmjeniti sve dosadašnje metode pomlađivanja lica.

Ited tehnologija: kada se uradi tretman s frakcijskim laserom ili radio valovima tada zaostaju sitna oštećenja na površini kože kroz koje je moguće ultrazvukom ubaciti određene tvari u razne svrhe do pomlađivanja sve do liječenja. Na taj način određene tvari prodiru u najvećoj koncetraciji te najdublje u kožu što daje najbolji rezultat

Plasma lipo: najbolji metoda oblikovanja koljena, povećanih muških grudi, čeljusti, podbradka i vrata čini laserska lipoliza tj. liposukcija. Također ovo je najbolja metoda zatezanja kože i uklanjanja manjih područja masnog tkiva. Od nedavno se koristi plazma tj. četvrti oblik materije gdje se umjesto optičke energije koristi plazma koji čini se po najnovijem daje bolje rezultate u navedene svrhe od lasera. Tretman je skoro neinvazivan. Čini se da je postignut ovom metodom najveći napredak za oblikovanje tijela i lica.

Ulythera: uredaj koji koristi ultrazvučnu energiju u svrhu zatezanja lica i podizanja obrva. Rezultati su više nego sjajni no nažalost tretman je jako bolan i neugodan. Uređaj daje jako dobre rezultate kod podizanja obrva i zatezanja čeljusti. Pitanje je da li se isplati ovaj tretman po iznimno velikoj cijeni uz veliku bolnost za lokalizirane dijelove lica kada imamo puno ugodnije, efikasnije i jeftinije tretmane?

Sve navedene tretmane osim Ulythere je moguće napraviti u Poliklinici Poliderma. Venus tehnologija, abrazije s kisikom i Clear lift uskoro dolaze u Polikliniku Poliderma . ITED tehnologija se također vrlo brzo očekuje. Nastojat ćemo također Plasma lipo uređaj nabaviti.

Što će biti najzanimljivije u budućnosti?

Kako stvari stoje istovremena primjena frakcijskih radio valova i elektromagnetske energije će biti jedan od najzanimljivijih tretmana za pomlađivanje, zatezanje i oblikovanje lica te vrata. Ujedno i za smanjivanje bora te ožiljaka. Velikim ponosom ističemo da će Poliklinika Poliderma biti među prvima gdje će se ova tehnologija početi primjenjivati vrlo brzo te će se za tek za koju godinu pojaviti na tržištu.

Što je s botoksom i punjačima?

Definitivno i dalje imaju svoju važnost no naglasak je na prirodnom izgledu. Nije cilj staviti što više botoksa i punjača da se što više naplati jer time dobivamo neprirodan izgled. Cilj je dati što manju količinu botoksa i punjača da dobijemo što prirodniji izgled. Ovaj trend potvrđuje dodjela ovogodišnja nagrada dodjele Oscara gdje je većina zvijezda izgledala nikad prirodnije. Nije problem ako se da premalo punjača ili botoksa jer se naknadno lako još nadoda po potrebi. Oko 2 godine na tržistu imamo tablete na bazi cinka koje produljuju trajanje botoksa. Ako se previse da botoksa osim spuštanja obrva i zamrznutog lica tipa Nicole Kidman imamo veće šanse da dobijemo alergiju na Botoks. Kod punjača je moguće naticanje kod korekcije podočnjaka te treba dati što manje punjaća. Velik problem čine lažni proizvodi botoksa i punjača što je jako rastuć problem. Upravo prp tretman s vlastitom krvi je između ostalog sve popularniji jer je 100% siguran.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr