Kada je najbolje raditi anticelulitne tretmane i oblikovanje trbuha?

Usluge

Kada je najbolje raditi anticelulitne tretmane i oblikovanje trbuha?

smanjivanje struka

Svake godine većina ljudi radi iste greške. Tijekom petog i šestog mjeseca bude okupacija fitnessa gdje svi vježbaju nemilosrdno ili trče po prirodi.

Da ne govorim da nema termina za razne tretmane i što većina diže cijene tada. Uvijek se čudim kad u tim ljudima vidim grč na licu i nervozu samo da budu spremni za ljeto bez obzira na to što ugrožavaju zdravlje. 

Nepotrebno se muče,ugrožavaju zdravlje, potroše novce da na kraju ne bi postigli što očekuju te budu jako razočarani. Da ne govorim o dijetama i izgladnjivanju zbog čega prolaze neizmjerne muke. To nije potrebno već se može sve izvesti na puno lakši i ležerniji način bez ugrožavanja zdravlja. 

Najbolji rezultati ne dolaze odmah 

Svi tretmani za oblikovanje tijela ne daju rezultat odmah nego treba izvjesno vrijeme da se vidi rezultat. Obično se konačni rezultat vidi 6 do 9 mjeseci nakon zadnjeg tretmana jer je potrebno određeno vrijeme da se uklone masne stanice i zategne koža. 

Rezultat ovisno o izraženosti promjena i vrsti uređaja se može vidjeti već tijekom tretmana ili neposredno nakon tretmana te svaki dan bude sve bolji tijekom narednih mjeseci. Znači ako se započnu npr. anticelulitni tretmani u petom mjesecu tada budete gotovi s tretmanom najbrže sredinom ili krajem šestog mjeseca. 

Na godišnji većina ide tijekom sedmog ili osmog mjeseca. Znači da na godišnjem odmoru će se vidjeti manje promjene, a konačni rezultat će biti vidljiv oko Božića.

To je super ako oko Božića idete na more u toplije krajeve. 

Po meni to nije isplativo iz više razloga. Prvo sve radite pod velikim stresom i nervozom, a kad ne postignete željeni rezultat za godišnji odmor samo se razočarate. 

Glavni cilj je klijentu dati maksimalni rezultat uz zadovoljstvo za ono što plati 

Stoga savjetujem sve koji žele ukloniti celulit, zategnuti višak kože na trbuhu ili smanjiti opseg trbuha da tretmane započnu već tijekom zime, idealno od dvanaestog mjeseca na dalje. 

Glavni razlog je što će se konačni rezultati vidjeti između šestog i osmog mjeseca kada većina bude na godišnjem odmoru što je uostalom konačni cilj lijepo izgledati tada. Tijekom zime tretmani se rade 1. do 2x mjesečno što je manje financijsko opterećenje. 

Po želji moguće je do 4 tretmana maksimalno mjesečno uraditi. Kada dođe proljeće bit ćete mirni i opušteni jer ćete imati već vidno izražene rezultate koji će biti konačni upravo za vrijeme godišnjeg odmora. 

Samo pravilnim planiranjem započinjanje tretmana postižete svoj cilj bez muke, stresa i nervoze, a da niste financijski opterećeni. Vaša je briga samo na vrijeme tempirati početak tretmana. 

Moja je briga pružiti Vam najefikasnije uređaje: Med2contur i Venus Legacy po najpovoljnijim cijenama u hrvatskoj. Postoje dodatne opcije za maksimalne rezultate tipa injekcije Aqualuyx i Alidia. U vrijeme dok ovo pišem spremam 2 ogromna iznenađenja koja će Vas silno obradovati i izmamiti velik osmjeh na lice jer više ništa neće biti isto u vezi oblikovanja tijela.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr