trajno uklanjanje celulita jednim tretmanom

Usluge

Kako do savršene stražnjice uz trajno uklanjanje celulita jednim tretmanom?

Kako do savršene stražnjice u trajno uklanjanje celulita

Mnogim ženama želja je imati lijepo oblikovanu i “podignutu” stražnjicu. Naravno, sreći ne bi bilo kraja kada bi se ispunio i onaj ideal o trajnom rješavanju celulita s “kritičnih” regija tijela. Brojni “čudotvorni” preparati i tretmani koji garantiraju i obećavaju trajno riješenje celulita, nažalost, nisu toliko uspješni ni efikasni unatoč dobrom marketingu.

U Polidermi smo isprobali gotovo sve postojeće tretmane, te možemo reći kako od svih tretmana na tržištu po pitanju stražnjice i celulita, najbolje rezultate daju Medcontour platforma i Venus Legacy.

Nevjerojatno je kako se celulit na nogama, zahvaljujući tretmanima, smanji te se oblikuje stražnjica. Nažalost, postoje neke regije koje se ne mogu nikako popraviti bez obzira na broj tretmana. Naime, navedeni uređaji imaju određena ograničenja po pitanju tretiranja stražnjice, jahaćih hlača, područja oko bokova i prepona. Te regije se znatno poprave ali uvijek zaostane koji cm viška, udubljenje ili izbočenje koje nikako ne možemo ukloniti. Nakon 13 godina borbe s celulitom i oblikovanjem stražnjice, dr. Kaliterna, na opću radost žena, konačno je osmislio kako savršeno oblikovati stražnjicu i trajno rješiti celulit samo jednim tretmanom.

San o kojem gotovo sve žene sanjanju, napokon je postignut!

Prije svega, pojasniti ćemo što se konkretno radi tokom tretmana, te će biti riječ i o samom celulitu. Ne radi se povećanje stražnjice, nego oblikovanje tj. “podizanje” kako bi bila istaknutija. Preporuča se svim ženama, osobito onima koje unatoč vježbi i prehrani ne mogu postići željeni rezultat. No, ne preporuča ženama koje imaju iznad 10kg viška. Istovremeno se uz smanjenje stražnjice uklanjaju “jahače hlače” tj. višak kože ispod nabora stražnjice. Po želji se može istovremeno ukloniti celulit. Potreban je svega jedan tretman koji se radi u lokalnoj anesteziji te je bezbolan. Nakon tretmana može nastati manji otok nekoliko dana, no nema strogog mirovanja. Idealno je uzeti 1 do 2 slobodna dana ili petkom uraditi tretmana kako bi se preko vikenda odmorili.

Tretman se izvodi s sljedećim uređajima: Thermi, Dynamis SP i Lipolife. Koristi se posebna igla, tzv. kanila, koja se uvodi ispod kože te kontrolirano zagrijava potkožno tkivo, što ima najjači efekt na zatezanje kože i razvoj novog kolagena. Pri tome se masne stanice trajno unište (lipoliza) i izmokre. Ne radi se nikakvo vađenje masnih stanica (liposukcija) niti se išta ubrizgava. Koriste se optička energija ili radio valovi u svrhu zagrijavanja. U području boka ispod stražnjice, ulazi se kanilom kroz sitnu rupicu koja kasnije zacijeli te se ne vidi. Kanilom se zahvaća područje donjeg dijela stražnjice i “jahače hlače”, tj. nabor kože ispod stražnjice, prema unutarnjoj strani prepone. Po želji, može se tretirati područje bokova te stražnja strana bedara kako bi se uklonio celulit, no to je potrebno napomenuti ili se radi odvojeno stražnjica i celulit.

Celulit više nije poremećaj, već u prvom redu bolest vezivnog tkiva a ne masnih stanica. Kod celulita nastaju degenerativne promjene vezivnog tkiva koje zadeblja te zaustavi mikrocirkulaciju. Uslijed degeneracije vezivnog tkiva nastaju nepravilnosti kože, udubljenja poznatija kao “narančina kora”. Kanila putem grijanja izaziva ravnomjerno grijanje uz zatezanje, pri čemu se stražnjica podiže, oblikuje i smanjuje. Jahače hlače se uklone. Kod celulita kanila razbija degenerativno vezivno tkivo pri čemu nestaje a koža se zagladi. Masne nakupine se otope.

Nakon tretmana savjetuje se nošenje elastičnog steznika ali nije nužno. Savjetuje se 5 do 7 dana ne trenirati. Tretman se može raditi ljeti i nema zapreke kupanju. Modrica ili nema ili rijetko nastaju te u tom slučaju traju svega par dana. Nema bolova nakon tretmana. Rezultat se vidi većinom odmah iako se uglavnom nakon 30 do 60 dana vidi početni rezultat koji postaje sve bolji narednih 12 mjeseci.

Ovo je najveća revolucija oblikovanja stražnjice i uklanjanja celulita. Tretman ima posebnu vrijednost jer nije agresivan niti invazivan već se radi o minimalno invazivnom tretmanu nakon kojeg nema oporavka. Ovo su trenutno najefikasniji tretmani za uklanjanje celulita.

Tretman je pogodan za sve dobi žena što govore i fotografije prije i nakon tretmana, a koje možete vidjeti u nastavku.

Slika 1: Klijentica u dobi od 62 godine

Slika 2: Klijentica u dobi od 33 godine

uklanjanje celulita na stražnjici

Slika 3 i 4: Na fotografijama se vidi razlika tretirane i ne tretirane strane stražnjice tokom izvođenja tretmana

uklanjanje celulita na guzi

U video prikazima pogledajte kako izgleda tretman, te koji su rezultati tretmana:

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr