Kako se nakon poroda opet dovesti u formu?

Usluge

Kako se nakon poroda opet dovesti u formu?

Porod je sigurno najvažniji događaj svake žene. Vaše dijete postaje Vaš centar svijeta te sve njemu podređujete pri čemu sebe zanemarujete.

Sad je konačno došao red na Vas da se više pobrinite za sebe. Cijela procedura oblikovanja tijela nakon poroda tzv. mommy makeover je vrlo popularna te sve traženija. Porod je gledano biološki najstresniji događaj za tijelo žene te većinom ostavlja tragove kao: strije, višak kilograma, celulit, vene nogu.

Bez obzira koliko vježbali i trudili se oko prehrane nažalost većinu problema ne možete rješiti. Uvijek zaostaje višak kože, strije i ostali estetski problemi. Srećom danas su svi ti problemi rješivi. Strije više nisu nikakav problem da se uklone pomoću frakcijskog lasera ili radio valova. Vene i kapilare nogu uklonimo s laserom. Grudi se kiruški korigiraju. Celulit, oblikovanje tijela i smanjivanje opsega riješimo najbolje s Med2contourom. Liposukcija zahvaljujući ovom uređaju većinom više nije potrebna. Pigmentacije lica rješimo frakcijskim laserom.

Na mjestu carskog reza često zaostaje keloid; vrsta najteže rješivog ožiljka za uklanjanje no srećom kombinacijom lasera i taj problem riješimo. No ostaju dva teže rješiva problema: korekcija pupka i zatezanje viška kože. S frakcijskim radio valovima možemo izuzetno dobro u većini slučajeva korigirati i oblikovati pupak. Višak kože trbuha je skoro najveća noćna mora većine žena nakon poroda pogotovo na trbuhu što se najviše vidi pri saginjanju. Nažalost trbuh većine žena je naboran zbog strija. Masne naslage su česte u donjem dijelu trbuha. Pupak je većinom raspucan i deformiran. Operacija koja rješava višak kože zvana abdominoplastika ili tummy tuck je zahtjevna operacija nakon koje zaostaje veliki ožiljak po širini cijelog trbuha. Ujedno nakon te operacije više nije moguće roditi jer se trbuh ne može širiti. Do pojave radio valova i laserske lipolize ovo je bio jedini način da se riješi višak kože. Bez obzira što je minimalno invazivna metoda laserske lipolize ovo je ipak metoda praćena izvjesnim oporavkom te komplikacija stoga izvjesnom broju žena nije prihvatljiva opcija. Accent XL uređaj koji koristi radio valove je bio najveća revolucija kod oblikovanja tijela pogotovo zatezanja kože. Moguće je istovremeno zatezati kožu, smanjivati strije, topiti masno tkivo i celulit s ovim uređajem. No najnoviji uređaj Venus freeze je otišao puno dalje s znatnom boljim rezultatima. Po prvi put se kombinira magnetska energija s radiovalovima što daje najbolje rezultate neinvazivnog oblikovanja tijela da se riješi višak kože. Ovaj uređaj daje veliku nadu svim ženama koje imaju višak kože jer po rezultatima se može mjeriti većinom s laserskom lipolizom i abdominoplastikom. Što je najvažnije tretman je bezbolan, bez oporavka i komplikacija. Nikad nije bilo lakše i brže oblikovati tijelo nakon poroda ne samo da se rješi celulit, smanje masne naslage nego za zatezanje i oblikovanje trbuha.

Sada većina žena može opet sanjati o dvodjelnom kupaćem kostimu za ovo ljeto. Potrebno je oko 6-8 tretmana u razmaku od 7-21 dan. Kombinacijom tretmana Med2contoura i Venus freeza uređaja dobijemo rezultate koji se mogu uspoređivati s abdominoplastikom ili liposukcijom samo ovdje nema: anestezije, rizika, komplikacija i oporavka. Frakcijski radio valovi su najbolji za smanjivanje strija, korekcije pupka i zatezanje manjeg do srednjeg viška kože. Med2conotur je najbolja opcija za uklanjanje masnog tkiva tj. celulita, smanjivanje opsega i oblikovanje tijela gdje višak kože nije jače izražen. Venus freeze je idealan za zatezanje viška kože gdje višak masnog tkiva tj celulita nije glavni problem. Ovo je prvi put da imamo cjelovito rješenje za korekciju trbuha nakon poroda. Zahvaljujući ovim uređajima većini žena se ukazala nova nada da zadobiju figuru kakvu su imale prije poroda pa čak i bolju. Čini se da su Med2contour i Venus freeze najbolji prijatelji žena nakon poroda.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr