Laserski tretmani ljeti - Poliklinika Poliderma

Usluge

Laserski tretmani ljeti

Laserski tretmani ljeti

Uvriježeno je mišljenje kako se tijekom ljeta, tj., tijekom toplijih dana, ne smiju raditi tretmani laserom da se ne bi oštetila koža i kako ne bi nastale pigmentacije. Prošlo je gotovo 7 godina od kada je tehnologija lasera toliko napredovala da se ovakve tvrdnje mogu u potpunosti odbaciti. Naime, laserski tretmani mogu se izvoditi tijekom ljeta, tj. toplijih dana, a da su 100% sigurni. Isto tako, laserski tretmani se mogu raditi i na preplanuloj koži. Odmah nakon laserskog tretmana možete ići na plažu.

Za ovaj veliki napredak zaslužan je razvoj tehnologije. Jedini laser s kojim je moguće raditi sigurno na tamnoj koži tijekom ljeta, tj. toplijih dana, je neodimium yag laser koji ne djeluje na pigment kože, dok ostali laseri djeluju na pigment kože.

Poliklinici Poliderma koristimo pored neodimij yag lasera i najnovije verzije CO2 lasera koji poput neodimij yag ne djeluje na kožu, već koristi samo efekt topline u svrhu pomlađivanja.

SOPRANO PLATINUM

Jedini laser za epilaciju, (trajno uklanjanje dlačica), koji koristi posebne programe za svaki tip kože i svaki tip dlake. Ujedno, zahvaljujući posebnim programima, moguće je sigurno koristiti ovaj laser u kombinaciji s diodnim i aleksandrit laserom kako bi rezultat bio još bolji. Po tipu kože i dlake određuju se snaga i duljina trajanja tretmana po određenoj površini. Zahvaljujući jakom hlađenju, tretman je bezbolan. Koristi se niža temperatura od 42 C te se radi oko 10 do 12 prelaza laserom što najefikasnije uništava dlaku zbog jačeg nakupljanja energije. Ako je koža tamnija, tada se smanjuje snaga lasera. Proporcionalno smanjenju snage lasera, produljuje se tretman kako ne bi izostao jednako dobar rezultat, uz maksimalnu sigurnost. Kod drugih lasera ovo nije moguće jer se mora smanjiti snaga čime izostaje jednako dobar rezultat. Upravo ove značajke lasera Soprano Platinum čine ga najefikasnijim i najsigurnijim.

CLEAR LIFT

Clear lift je prvi tzv q switch frakcijski laser koji je 100% siguran i bezbolan te nema oporavka. Laser radi mikroskopska oštećenja ispod površine kože koja zamjenjuju oštećeni kolagen novim kolagenom uz jak efekt pomlađivanja i učvršćivanja kože. Laser prodire 3 do 4 mm ispod kože zbog čega daje odlične rezultate. Razlika po pitanju svježine lica i kvalitete kože vidi se odmah nakon tretmana te rezultat postaje postupno bolji narednih 12 mjeseci. Ovi je prvi neinvazivni tretman koji daje rezultat kao drugi invazivni tretmani.

FRAC3
Posebna vrsta kratkoimpulsnog neodymium yag lasera koji bezbolno i bez oporavka pomlađuje kožu. Istovremeno smanjuje crvenilo lica. Lice je odmah svježije nakon tretmana.

POMLAĐIVANJE KROZ USTA

U Poliklinici Poliderma uvijek smo najmanje korak ispred drugih, te tako primjenjujemo najnovije tehnologije, čime se posebno ponosimo, jer jedini radimo pomlađivanje kroz usta – C02 laserom. Koristimo frakcijski CO2 laser koji je bezbolan i bez oporavka za pomlađivanje kroz usta. S obzirom na to da se radi laser kroz usta, nema oštećenje kože te je izvođenje tretmana 100% sigurno i ljeti. Laser daje prirodne rezultat posebno za oblikovanje obraza i područja oko ustiju.

NEABLATIVNI CO2 LASER

Pri spomenu na CO2 laser, većini se kosa diže na glavi jer se radi o agresivnom laseru koji iziskuje dug oporavak. Neablativni CO2 laser je prvi CO2 laser koji ne oštećuje kožu jer koristi samo efekt topline za zatezanje kože. Tretman ne boli i nema oporavka. Tijekom tretmana se osjeća toplina i odmah nakon tretmana se vidi početni rezultat u vidu jakog osvježenja lica. Rezultati postaju sve bolji tijekom narednih 12 mjeseci.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr