Mezoniti: Tretman koji je pobjedio punjače

Usluge

Mezoniti: Tretman koji je pobjedio punjače

Jedan od ključnih trenutaka u mojoj karijeri je bio kad sam shvatio da lice treba gledati u tri dimenzije i da je starenje gubitak volumena.

Nakon toga više ništa nije bilo isto. Brojni tretmani su postali nepotrebni. Punjači su moj omiljen tretman pogotovo kada oblikujem obraze jer time dajete licu potpuno drugi izgled. Fizičke promjene budu manje uz maksimalno drugi izgled lica tipa da svi kažu kako izgledate bolje, svježije ili naspavano. Cilj mi je postići prirodan izgled lica . Treba dati što manje punjača te naknadno dodati još ako treba. Pobornik sam korištenja gušćih punjača jer osim boljih rezultata treba manja količina punjača. No kod pojedinih klijenata koji su mršaviji i nježnije građe punjači mi nisu dali izgled da bih bio 100% zadovoljan, iako su klijenti bili zadovoljni. Isto tako kod pojedinih klijenata podočnjaci su bili jako izraženi jer su imali spuštene obraze. Njima bi podignuo obraze i smanjio podočnjake ali nikad do kraja.

U tom slučaju sam ograničen što ne smijem dati preveliku količinu punjača jer bi izgledali predebelo u licu. Najviše me muče klijenti s spuštenim obrazima a da pri tome imaju očuvano masno tkivo. Punjači nisu bili nikako rješenje za njih. Znao sam da ima bolje rješenje za navedene slučajeve. Već neviđeno dobre rezultate ali isto tako neviđeno teške komplikacije. Dalje sam tražio rješenje i vidio da su frakcijski radio valovi te frakcijski CO2 laser isto dobra opcija za te slučajeve. No predosjećao sam da ima nešto jednostavnije i bolje. Prije godinu dana me nazvala kolegica i rekla kako ima tretman s nitima zvan mezoniti koji daju fantastične rezultate. U početku sam bio skeptičan kad sam gledao tretman, no kad sam odmah vidio rezultate nakon tretmana promjenio sam mišljenje. Uskoro sam i sam počeo raditi tretmane s mezonitima. Što više radim s mezonitima to mi je draži tretman čak i od lasera u koje sam zaljubljen. Kod mezonita se koristi posebno izrađen konac koji snažno pomlađuje kožu te potiče razvoj novog kolagena uz jak efekt zatezanja. Tretman izgleda brutalno no zapravo nimalo nije bolan niti agresivan. Posebnim iglama se uvode konci mezoniti te stvara mreža ispod kože. S mezonitima se tretira cijelo tijelo: lice, vrat, grudi, ruke, trbuh i noge. Koristi se lokalna anestezija u obliku kreme i injekcije kao kod zubara dok ga neki rade čak bez anestezije. Ideja je da konac potakne zatezanje i pomlađivanje kože te se konac postupno sam u cjelosti razgradi. Efekt se vidi odmah iako bude sve bolji narednih mjeseci. Rezultati traju 15-20 mjeseci iako neki kolege govore da traju 20-26 mjeseci ovisno o regiji te stanju kože. Nakon tretmana nema oporavka! Jedino par dana poslije mogu biti kratkotrajne modrice koje se lako prikriju.

Od mogućih komplikacija su kratkotrajne prolazne modrice. Moram priznati da nisam upoznat s nijednim tretmanom koji tako dobro oblikuje konture i crte lica! Tretman s mezonitima daje prirodne rezultate što je najvažnije. Mezoniti se preporučuju osobama do srednje izražene spuštenosti lica pogotovo mršavijim osobama. Tretman s mezonitima nije zamjena za face lifting iako su podjednaki rezultati u nekim slučajevima. Po meni najbolje oblikovanje lica daju mezoniti pogotovo za konture obraza. Isto tako za podizanje obrva. Odlični su rezultati za bore u kutevima usana koje daju tužan izgled lica. Tretiranjem središnjeg dijela lica osim podizanja obraza istovremeno se smanjuju podočnjaci, nazolabijalne bore te cijelo lice podiže. Osim mezonita i face liftinga ne znam koji to tretman postiže. Čini mi se da kod srednje izraženog gubitka volumena i pogotovo kod mršavijih osoba mezoniti su znatno bolja opcija od punjača. Savjetujem da na YouTubeu pogledate tretman.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr