Moje iskustvo s MedContour Multipower platformom

Usluge

Moje iskustvo s MedContour Multipower platformom

Moje iskustvo s MedContour Multipower platformom

Prošla su 2 mjeseca od kako je u Polidermu stigla MedContour Multipower platforma. 

Moram priznati da nisam očekivao da ću tako brzo moći podijeliti svoje iskustvo u radu s ovim uređajem. To samo ukazuje na to koliko je on efikasan, jer većina klijenata navodi da osjeća ili vidi određene promjene već nakon jednog tretmana. Želim se ograditi, jer nikada neću reći klijentu da već nakon jednog tretmana vidi ili osjeti promjene. U ovom blogu želim samo podijeliti iskustvo naših klijenata koji su završili set tretmana s MedContour Multipower platformom. Većina je bila na anticelulitnim tretmanima dok je manji broj klijenata bio na tretmanu smanjivanja trbuha. Svi klijenti su do sada bili zadovoljni rezultatom. Iako sam upozorio da se konačni rezultat vidi 6 do 9 mjeseci nakon zadnjeg tretmana, klijenti su imali vidne promjene odmah nakon  petog tretmana. Silno me zanimaju krajnji rezultati budući da su već početni rezultati tako vidljivi. U protekla 2 mjeseca sam imao znatan broj klijenata te smatram kako sam dovoljno kompetentan da bih mogao predočiti njihovo iskustvo. Kako nebi ispalo da samo pričam, pogledajte video svjedočenje gdje sam tretirao našu djelatnicu i gdje su prikazani rezultati koji su više nego impresivni, osobito jer su fotografije nastale nakon petog tretmana. Koliko znam, prvi smo i jedini koji smo uradili video svjedočenje tretmana Multipower platforme. Ja mogu lagati, ali slike ne lažu. Smatram da je ovo najefikasniji i najpouzdaniji način da se uvjerite iz prve ruke. MedContour platforma je po meni gotovo 50% bolja od Med2Contour uređaja. Pored odličnih rezultata, klijentima se najviše sviđa to što je tretman izrazito ugodan. Većina klijenata ranije je bila bila na tretmanima Med2Contour uređaja, te navela kako je ogromna razlika u odnosu na MedContour Multipower platformu koja je neusporedivo efikasnija. Većina klijenata navela je da se rezultati vide puno ranije nakon MedContour Multipower platforme. Vezano za broj tretmana preporuča ih se minimalno 5 u razmaku od 7 do 20 dana između tretmana. Većina mojih klijenata je imala oko 5 tretmana, no konačan broj zapravo određuje stanje klijenta te njegove želje. Iskreno smatram kako nema potrebe za više od 7 do 8 tretmana, osim pri jako izraženim promjenama. Razlog tako dobrim rezultatima je znatno povećana ultrazvučna glava. Zapravo, najveći napredak je posebna sonda koja kombinira ultrazvučnu energiju i radio valove te služi za dodatno topljenje celulita, odnosno masnih stanica. Što je najvažnije, služi za zatezanje kože. Med2Contour nije mogao zatezati kožu nego smanjivati obujam, te je bio pogodan samo za pacijente s više masnog tkiva. MedContour Multipower platforma je pogodna ne samo za ljude s većim viškom masnog tkiva i celulita, nego je pogodna za mršave ljude također. Klijenti su izrazito zadovoljni s MedContour Multipower platformom kako zateže kožu.
Nijedan klijent se nije žalio na modrice niti na bilo koju neželjenu nuspojavu. Smatram  da je MedContour Multipower platforma trenutno najefikasnija za neinvazivno oblikovanje tijela. Što god radili, rezultati su sjajni. 

Svaki puta kada bih ulazio u ordinaciju šuljao bih se na prstima da ne probudim klijente jer većina bi ih zaspala tijekom tretmana koliko im je bilo ugodno. Moram reći da je malo uređaja koji daju tako brzo vidljive promjene kao MedContour Multipower platforma. Trenutno je ovo  najomiljeniji uređaj među našim klijentima, uz laser Soprano ice. Meni je isto tako neshvatljivo kako se dobro vide rezultati. Ugodno se “šokiram” kad pregledavam celulit nakon tretmana te koliko je usitnjen. Prije su u području stražnjice i bokova rezultati bili slabiji.  Isto tako rezultati su više nego sjajni kod smanjivanja trbuha i struka. Klijenti posebno navode kako se prvo smanji struk a  potom trbuh. Osobito im se sviđa što više nema viška kože jer uređaj istovremeno topi masno tkivo i zateže kožu. Koža je skroz meka i glatka na izgled i na dodir, odmah nakon tretmana. Svi oblici celulita se dobro tope pa tako i najteži oblik celulita, takozvani mlohavi, gdje je višak kože jače izražen. Posebno bih napomenuo kako je MedContour platforma idealna i za klijente koji imaju probleme s venama te kapilarama nogu. Da više ne gnjavim s pisanjem, najbolje da sami pogledate video svjedočenje tretmana Med Contour Multipower platformom te se uvjerite u rezultate i efikasnost.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr