Najnovije tehnike punjača za oblikovanje lica

Usluge

Najnovije tehnike punjača za oblikovanje lica

Najnovije tehnike punjača za oblikovanje lica

Nedavno sam imao čast biti pozvan sudjelovati na ITEDU akademiji koju organizira poznata švicarska firma Teosial za odabrani krug doktora.

Na akademiji su gostovali vodeći dermatolozi i plastični kirurzi koji su predstavili najnovije tehnike primjene punjača na bazi hijaluronske kiseline. Ujedno je predstavljena najnovija generacija punjača od hijaluronske kiseline koja koristi Vycros tehnologiju. Već gotovo 12 godina radim tretmane s punjačima, te svake godine imam priliku vidjeti nove tehnike implementacije punjača. Na ovom kongresu bilo je predstavljeno dosta novih tehnika davanja punjača, te sam mnogo i naučio, više nego što sam očekivao.

U početku su se punjači davali direktno u bore, no vremenom je to postalo zastarjelo. Starenje je proces gubitka volumena zbog smanjenja lubanje i gubitka potkožnog masnog tkiva. Korekcijom volumena automatski se smanjuju i bore.

U Madridu su me izuzetno zadivile tehnike liftinga lica s punjačima. Tako je sada moguće uraditi lifting lica sa 3 uboda sa svake strane lica. Najnoviji trend je primjena punjača u obraz tj. područje zigomatične kosti jer se na taj način najbolje podiže lice. Ključ mladosti tj. mladolikog lica je područje oko očiju, stoga primjena punjača u ovoj regiji ima najveći značaj. Većina stručnjaka primjenjuje tzv. bolus tehniku gdje se po jednom ubodu daje veća količina punjača koja znatno bolje podiže lice. Sve se više primjenjuju punjači poviše same jagodične kosti. Ne smijemo zaboraviti područje sljepoočnice koje je izuzetno važno. U tom području kad se izgubi mast dolazi brže do pada lica i razvoja bora oko očiju. Stoga je na kongresu bilo puno govora o primjeni punjača u tom području. Kanile tj. duge igle s tupim vrhom se smatraju najsigurnijim načinom davanja punjača jer ne oštećuje žile i živce. Za što bolji rezultat potrebno je punjače duboko primijeniti.

Vidio sam razne nove tehnike primjene punjača za obraze i teško mi se odlučiti koja je najbolja. Rezultati su fenomenalni uz znatnu uštedu količine punjača. Izuzetno su me dojmile tehnike korekcije podočnjaka sa svega 1 ubodom. Trend je davati sto manje količine punjača u područje podočnjaka. Općenito najnoviji trend punjača se bazira na korekciji volumena koristeći tzv. bolus tehniku davanja veće količine volumena na jedno mjesto sa ili bez kanila. Zahvaljujući navedenom postižemo znatno bolje rezultate nego prije. Zbilja možemo reći da sada punjači naprave lifting lica!

Druga velika novost na kongresu je bilo predstavljanje najnovije generacije punjača na bazi hijaluronske kiseline koja koristi tzv Vycros tehnologiju. Hijaluronska kiselina je osnovni gradivni sastojak kože koja se sastoji od dugih lanaca šećera i proteina. Zahvaljujući Vycros tehnologiji dolazi do jačeg povezivanja lanaca pri čemu punjač znatno dulje traje. Nakon 15 mjeseci i dalje ostaje oko 70% punjača! Inače, u prosjeku su punjači trajali 6 do 9 mjeseci. Ovo je veliki napredak. 

Druga velika inovacija zahvaljujući Vycros tehnologiji je sto su punjači sada postali znatno mekši na dodir što je posebno bitno za usne. Rezultati su postali još prirodniji. S manjom količinom punjača sada se može znatno više uraditi. Smatram da su punjači Teosial zahvaljujući Vycros tehnologiji sada  postali jedni od najefikasnijim tj. među najboljim punjačima. 

Sve skupa, jedva čekam početi koristtiti najnovije punjače od Teosiala !

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr