Pobjeda botoksa nad aknama - Poliklinika Poliderma

Usluge

Pobjeda botoksa nad aknama

Pobjeda botoksa nad aknama

Svi znamo da je Botox jedan od najpopularnijih tretmana za bore, no pored toga, koristi se i za liječenje drugih bolesti među kojima su i akne. 

Najčešća dermatološka bolest su akne, od kojih su mnoge hormonalno uzrokovane, osobito kod žena. Hrana također ima veliku ulogu u razvoju akni, u prvom redu šećer i mlijeko s mliječnim proizvodima.

Botox se od nedavno pokazao kao najefikasniji lijek za liječenje akni, osobito onih hormonalno uzrokovanih. U prvom redu, radi se o aknama u donjem dijelu lica na donjoj čeljusti, bradi i po vratu. Botox ima najjači protuupalni efekt kako bi akna tj. upala najbrže prošla, ponekad doslovce preko noći. Ako je cijelo lice zahvaćeno aknama, tada se ne savjetuje Botox, već samo kada su zahvaćen manji dijelovi lica.

Idealne kandidatkinje su žene s hormonalno uzrokovanim aknama koje su jako uporne i zahvaćaju manja mjesta, osobito oko brade. Žene s takvim aknama se jako muče, nema pomoći oko prikrivanja akni te su potrošile brdo novaca i vremena bezuspješno, a da ne govorimo o izgubljenim živcima. Najveća nada i spas za te žene je Botox koji im gotovo preko noći promjeni život na bolje. Teško je govoriti o broju tretmana, što je individualno i nepredvidivo. Ponekad je potreban jedan tretman a ponekad više tretmana.

Botox se također koristi i kod pojedinih akni koje naglo izbiju a želite ih odmah ukloniti. Stoga te žene mogu konačno odahnuti jer im je Botox ne samo spas nego i najveći prijatelj!

U videu pogledajte kako izgleda tretman te iskustvo klijentice:

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr