Privremene tetovaže - jesu li zbilja privremene?

Usluge

Privremene tetovaže – jesu li zbilja privremene?

U zadnje vrijeme primjećujem sve veći broj tetoviranih ljudi. U tome naravno prednjače mladi ljudi i svake godine sve mlađi klinci imaju sve više tetovaža. U tome čak prednjače djevojke u odnosu na momke što me je dosta začudilo. Isto vrijedi i za piercinge. Na temelju viđenog mogu reći da ženski rod debelo nadmašuje muški rod po tetovažama, ne samo po broju nego i po veličini i orginalosti. Neke od zanimljivijih tetovaža koje sam vidio na ljepšem spolu je karta Bosne i Hercegovine po cijelim leđima. Druga pripadnica ljepšeg spola je imala zmaja isto po cijelim leđima s repom kojim se nastavlja po nozi. Valjda se autor zbunio ili ja ne razumijem umjetnost pa je rep zmaja zavšrio na krivoj nozi što nimalo ne umanjuje vrijednost tetovaže. Ovo je ipak samo za najhrabije.

Manje hrabri se ne odlučuju na trajne tetovaže nego za biotetovaže ili privremene tetovaže koje navodno same odlaze u roku od jedne do par godina, tako barem navode osobe koje to rade. No po viđenom u zadnje vrijeme u Polikliniku Poliderma dolazi sve više osoba s privremenim tetovažama koje nikako da nestanu same. Neki se tako muče već godinama, stoga bi takve tetovaže trebalo nazvati možda polutrajne tetovaže. Dakle ako se odlučite za takvu vrstu tetovaže računajte barem dvostruko veći period od navedenog da se povuku te tetovaže.

Neke “privremene” tetovaže se uopće ne povlače ili zaostaje neki njihov dio trajno, no sve u svemu nije ništa u tome loše jer se sve tetovaže bez problema skidaju pogotovo tzv. biotetovaže ili privremene. U odnosu na trajne tetovaže potreban je prosječno dvostruko manji broj tretmana, stoga ako želite ukrasiti tijelo s nekom tetovažom ne trebate oklijevati jer se lako skinu s laserom. Druge metode za skidanje ne preporučam jer su bolne te nelagodne.

Jedino kod tetovaža pazite da ne koristite žutu boju jer za sada ne postoji laser koji bi tu boju uklonio.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr