PRP Terapija u Poliklinici Poliderma - Poliklinika Poliderma

Usluge

Sve što trebate znati o pomlađivanju s vlastitom krvi

PRP Terapija - Sve što trebate znati o PRP pomlađivanju s vlastitom krvi

S pomlađivanjem vlastitom krvi tzv. PRP tretmanom sam se susreo prije 5 godina, te sam bio skeptičan oko efikasnosti te metode.

Počeo sam je koristiti prije više od 3 godine. Početno sam bio više ja razočaran metodom nego klijenti jer nisam vidio rezultate.

Baš kad sam pomislio napustiti ovu terapiju počeli su dolaziti klijenti koje sam tretirao s ovom terapijom, te mi počeli pričati vezano za svoja PRP iskustva te kako su zadovoljni tretmanom i rezultatima.

Trebalo mi je izvjesno vrijeme da shvatim da se prvi rezultati vide nakon 1 do 3 mjeseca, te da budu sve bolji sa vremenom.

Nisam mogao vjerovati da rezultati traju prosječno 22 do 26 mjeseci.

Razlog tome je što faktori rasta i matične stanice iz krvi trebaju izvjesno vrijeme da počnu djelovati.

Zamislite to kao lančanu reakciju kada bacite grudu, a na kraju dobijete lavinu. Tako djeluju matične stanice i faktori rasta.

PRP terapija ima najveći efekt, ne samo pomlađivanja, nego i obnavljanja kože

Izuzetno dobro popravlja izgled, strukturu i kvalitetu kože.

Ublažavaju se bore, pore, ožiljci i pigmentacije. Ima izuzetno jaki anti-ageing efekt u smislu zaustavljanja starenja lica.

Koristim je još za oblikovanje, te naglašavanje usana i za tamne podočnjake.

Putem injekcije se ubrizgavaju matične stanice i faktori rasta duboko ili površno u kožu, ovisno o efektu koji želimo postići.

Nedostatak terapije su brojni ubodi sa iglom npr. 200 do 300 uboda što je bolno i neugodno. Zaostaju modrice i otoci, te često treba oporavak od par dana.

Veliki problem je što se ne može ravnomjerno zahvatiti cijelo lice, te se često više mjesta preskoči sa ubadanjem.

Unatoč nedostacima, ovo je odlična metoda pomlađivanja. Jako me ljuti kad ovaj tretman nazivaju vampirskim tretmanom ili kad pokazuju slike Kim Kardashian sa krvavim licem nakon tretmana.

Ovaj tretman ne koristi krv nego njezine sastojke i lice ne bude krvavo nakon tretmana. Znao sam da mora postojati efikasniji način primjene ovog tretmana bez navedenih nuspojava.

Koristio sam frakcijske lasere koji rade mikroskopska oštećenja na koži, te potom prskao kožu s faktorima rasta i matičnim stanicama.

Ovo je davalo odlične rezultate bez nuspojava.

Mnogi ljudi se boje igle i nemaju vremena za oporavak. Od nedavno sam počeo koristiti poseban uređaj Dermafrac za PRP tretmane koji je po meni trenutno najefikasniji i najbolji način.

Nakon ovog uređaja za PRP terapiju, injekcije postaju prošlost

Nema više bolnih uboda sa iglama, modrica, otoka i oporavka. Ova metoda 100% iskoristi PRP tretman, te cijelo lice ravnomjerno zahvati.

Nema gubitka matičnih stanica i faktora rasta u samoj injekciji. Tretman je 100% bezbolan i bez oporavka uz znatno bolje rezultate.

Koristi se dermaroler i vakum koji stvara nabor kože, te ga približava iglicama dermarolera da bi efikasnije bušile kožu tj. stvarale kanaliće.

Iznad dermarolera nalazi se rezervoar s faktorima rasta i matičnim stanicama, te se pod pritiskom ubrizgavaju u kožu kroz kanaliće zbog čega znatno dublje prodiru što daje bolji rezultat.

Dodatni razlog boljeg rezultata je mehaničko oštećenje kože sa dermarolerom što posebno aktivira matične stanice i faktore rasta da daju bolji rezultat.

Dermaroler jače oštećuje kožu nego injekcija što je velika prednost uređaja Dermafrac. Unatoč tome, tretman nije nimalo bolan niti agresivan.

Čak nije potrebna niti lokalna anestezija.

Smatram da je ovo najveći i najvažniji napredak za primjenu PRP tretmana

Svi klijenti koje sam tretirao sa Dermafracom i prije klasično sa injekcijom, rekli su da Dermafrac daje neusporedivo bolje rezultate.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr