Novo značenje u pomlađivanju i obnovi kože

Usluge

Novo značenje u pomlađivanju i obnovi kože

Od kada koristim PRP tretman koji koristi vlastitu krv koja se preradi, potpuno sam promjenio način razmišljanja o pomlađivanju kože.

Već 3 godine koristim PRP tretmane i svaki put me ugodno iznenadi rezultat koji je prirodan a traje najmanje 2 godine. Da podsjetim, prvo se vlastita krv izvadi te u centrifugi izdvoji stanični dio krvi bogat faktorima rasta, matičnim stanicama i drugim važnim spojevima za pomlađivanje. Potom se putem injekcije ubrizga. Jedini nedostatak tretmana je što se rezultati ne vide 1-2 mjeseca nakon tretmana, te koji budu sve bolji kako vrijeme ide a konačni efekt je vidljiv za oko 8-10 mjeseci. Razlog tome je što tretman potiče do sad najsnažnije stvaranje novog kolagena, ubrzanje metabolizma te najvažnije obnovu kože. PRP tretman ne pomlađuje samo kožu nego obnavlja tj. regenerira kožu te uklanja nastala oštećenja. Ono što je bitno da PRP djeluje dubinski i površinski na kožu. Nakon tretmana koža izgleda izuzetno svježe i zdravo. Pored toga smanje se ožiljci, pore i pigmentacije na mjestu tretmana. Jako dobro djeluje i na akne. Nakon korištenja više od 3 godine PRP tretmana i na stotine tretiranih zadovoljnih klijenata mogu reći da je PRP tretman nešto najbolje za obnovu te pomlađivanje kože jer ništa drugo ne može kožu obnoviti nego samo pomladiti. Većina klijenata je bila samo jednom tretirana te nije nastavila dalje tretmane jer su bili zadovoljni. Oni klijenti koji su bili 2-3x tretirani imali su spektakularne rezultate ! Nisam mogao nikako razumjeti da bi klijenti 15-18 mjeseci nakon tretmana izgledali sve bolje.

Nekima su rezultati trajali čak do 24 mjeseca. Ključni trenutak u mojoj primjeni PRP tretmana bio je tretman težih ožiljaka od akni u kombinaciji s laserom. Jedan dio lica sam tretirao samo s PRP tretmanom no dijelovi lica koji su bili tretirani u kombinaciji lasera te PRP tretmana su izgledali 40-60% bolje! Tada sam shvatio kako bi se iskoristio puni potencijal PRP tretmana potrebno je prethodno oštećenje kože laserom ili iglom što će aktivirati matične stanice da maksimalno snažno potaknu obnovu te pomlađivanje. Kasnije sam naišao na brojne članke koji su to potvrdili. Prije tretmana idealno je s laserom proći da se izazove oštećenje kože ili s iglicama kod frakcijskih radio valova. Izuzetno efikasna je kombinacija mezoniti i PRP tretmana gdje se kroz kožu provuku igle koje fiksiraju posebni konac u koži. Igla mehanički ošteti kožu a konac snažno pomlađuje kožu. Potom se prije izvlačenja igle iz kože ubrizga PRP. Kako bi se smanjio broj uboda s iglom kod PRP tretmana počeo sam koristiti tzv. kanilu koja je produljena igla s tupim vrhom te sa jednim ubodom možete tretirati skoro cijelo lice.

Ujedno ravnomjernije se ubrizgavaju matične stanice s faktorima rasta. Idealna kombinacija je PRP istovremeno s hijaluronskom kiselinom u istoj šprici. Tada imamo tzv. biološki punjač koji daje znatno bolje i trajnije rezultate od običnog samog punjača. Moram priznati da sam počeo prije par mjeseci kombinirati PRP s punjačem te ubrizgavati s kanilom pri čemu su rezultati znatno bolji. Definitivno za maksimalni rezultat savjetujem tretman s laserom ili mezonitima prije PRP tretmana. Bez obzira što sam zaljubljen u lasere moram priznati da PRP tretman kao i mezoniti pobjeđuju lasere u dosta stvari.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr