Što vam ne govore prije tretmana oblikovanja tijela

Usluge

Što vam ne govore prije tretmana oblikovanja tijela

Danas postoje brojni uređaji na tržištu za oblikovanje tijela i svi nude fenomenalne rezultate što je nažalost daleko od istine.

Većinom nakon tih čudotvornih tretmana po navodu većina ljudi izgubi novce, vrijeme i bude razočarana. Teško je nakon toga povjerovati nekome da će pomoći. Problem je što se danas ti tretmani nude na svakom koraku pod vodstvom nestručnih osoba koje koriste aparate upitne kvalitete. Na tržištu se nude razni aparati čija cijena ima raspon od nekoliko tisuća eura do cijene za koju se može kupiti dvosobni ili trosobni stan. Čak i skupi aparat nije uvijek garancija za super rezultat ako ga radi nestručna osoba. Kako bi izbjegli razočaranja savjetujem da dobro proučite dolje navedene podatke:

Asimetrija: polovice našeg tijela nisu jednake te je jedna strana tijela obično jača od druge. Prije tretmana potrebno je slikati stanje kako bi se te razlike dokumentirale za eventualnu korekciju nakon tretmana. Pri pregledu često se utvrde razni poremećaji kralježnice najčešće u vidu zakrivljenja sa strane. Zbog toga često jedna strana izgleda jača zbog krivog držanja o čemu je potrebno voditi računa tijekom tretmana. Savjetuje se uraditi pregled kod ortopeda radi korekcije držanja i spuštenih stopala, koja su jako česta, jer u protivnom dolazi do oštećenja zglobova. Isto se često utvrde i poremećaji kukova i zdjelica. Zbog toga je važan detaljan pregled prije tretmana.

Gubitak tjesene težine: to nisu tretmani za mršavljenje nego za smanjivanje volumena tijela, pri čemu su promjene tjelesne težine zanemarive. Jedina mjera uspjeha tretmana je po odjeći koja se nije mogla prije obući ili je sada prevelika. Ako želite smršaviti tada treba odvojeno provoditi mjere za mršavljenje.

Mjerenje gubitka obujma odmah nakon tretmana: kod pojedinih tretmana moguće je odmah izvjesno smanjenje obujma no tome se ne smije posvećivati veća pažnja. Glavni razlog je što se mjerenje prije i poslije tretmana ne radi uvijek na istoj točki, te su neprecizni rezultati. Dobivene vrijednosti imaju samo orijentacionu vrijednost.

Povećan trbuh: mnoge žene nepotrebno odlaze na tretmane radi povećanog trbuha. Često se radi o probavnim smetnjama gdje zbog napuhanosti dolazi do povećanja trbuha. Drugi razlog je poremećaj kralježnice koja je prekomjerno položena prema naprijed. U navedenim primjerima potrebno je ispraviti oblik kralježnice i korigirati probavu.

Probava i prehrana: veliku ulogu u rezultatu ima unos vode, minimalno 2,5 l dnevno, te fizička aktivnost. Kako bi postigli što bolji rezultat savjetuje se korigirati probavu unosom određenih probiotika jer nisu svi djelotvorni. Enzimi za probavu značajno pomažu regulaciji probave. Savjetuje se eliminacija crijevnih parazita. Navedene mjere izuzetno pomažu. Potrebno je dati pismene i usmene preporuke klijentima.

Pretrage: savjetuje se kod pojedinih klijenata, iako bi bilo idealno kod svih klijenata uraditi izvjesne pretrage posebno vezane za štitnjaču. U protivnom, kod poremećaja tretmani nemaju smisla.

Rezultati: konačni rezultati ne vide se odmah, nego 6-9 mjeseci od zadnjeg tretmana, jer je potrebno izvjesno vrijeme da se uklone masne kiseline iz tijela.

Kombinacija tretmana: pojedini tretmani efikasni su kod smanjivanja obujma dok su drugi kod zatezanja. Da bi dobili idealne rezultate potrebno je često kombinirati tretmane jer nakon smanjivanja obujma tj. tjelesne težine dolazi do viška kože.

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr