Sveto trojstvo pomlađivanja - Poliklinika Poliderma

Usluge

Sveto trojstvo pomlađivanja

Kombinacija radiovalova, frakcijskog lasera i punjača čine sveto trojstvo te su trenutno najpopularnije procedure za pomlađivanje. Kombinacijom navedenih uređaja i tretmana postižemo najbolje rezultate. Ove tehnike nisu ništa novo ali do sada su se koristile zasebno. Ono što je novo, je da se od nedavno upotrebljavaju zajedno. Upravo kombinacija raznih tretmana je ono što daje najbolje rezultate i o čemu se govori već nekoliko godina.

Unazad 3 godine nakon tretmana klijentice frakcijskim laserom riješio sam problem pigmentacije i ožiljaka. Ona je bila zadovoljna s rezultatom te je htjela ponoviti tretman i još dodatno poboljšati rezultate. Ja sam rekao da se ne slažem s njenim prijedlogom i da moram razmisliti malo o svemu. Nakon proučavanja njenih slika zaključio sam da pomoću punjača korigiramo početne bore u predjelu kuteva usana te s radiovalovima zategnemo kožu kako bi naglasili rub brade. Klijentica je prihvatila moj prijedlog te je bila oduševljena s konačnim rezultatom. Da sam ponovio samo tretman frakcijskog lasera ne bih riješio problema bora u predjelu usta i naglašavanje ruba čeljusti. Jedan tretman ma kako bio efikasan ne može riješiti sve nedostatke ili probleme.

S frakcijskim laserom uklanjamo ožiljke, bore, pigmentacije i zatežemo kožu, a s radiovalovima postižemo zatezanje kože. Nažalost niti jedan od ovih tretmana ne rješava glavni problem starenja a to je nadoknada volumena. Starenje je proces smanjivanja volumena zbog gubitka potkožnog masnog tkiva. Kako bi efikasno uklonili znakove starenja moramo nadoknaditi nedostatak volumena punjačima. Tretmani se moraju individualno prilagoditi prema svakom klijentu. Općenito možemo reći da do 40-te godine kombinacija oba tretmana i punjača nije uvijek nužna, ali svakako se preporuča navedena kombinacija nakon 40-ih godina.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr