Thermi – najbolji prijatelj žena - Poliklinika Poliderma

Usluge

Thermi – najbolji prijatelj žena

Thermi – najbolji prijatelj žena

Zamislite minimalno invazivan uređaj koji daje rezultate kao agresivniji, invazivni tretmani ili operacije!

Upravo to daje uređaj Thermi koji je najveća revolucija zadnjih godinu dana na području oblikovanja lica i tijela. Ovaj uređaj je velika prekretnica budući da se radi o minimalno invazivnom zahvatu, točnije rečeno čak nije ni to, već je jedna posebna kategorija. Ne znam kako bih točno nazvao tu kategoriju gdje bi uvrstio taj uređaj jer po meni on spada u potpuno novu kategoriju. Laserska lipoliza i laserska liposukacija su minimalno invazivni zahvati. Thermi uređaj je znatno nježniji od laserske lipolize i liposukcije. Ideja je primjena posebne igle koja je produžena takozvana kanila, da se uvede pod kožu te grije tkivo u svrhu uništavanja masnog tkiva i zatezanja kože. Razlika je što laser koristi optičku energiju a Thermi koristi radio valove te znatno manju kanilu. Kako biste imali predodžbu koliko je tanka ta kanila, navodim usporedbu s onom koju koristim prilikom tretmana s punjačima. Nakon zahvata Thermia ne ostaje nikakav trag niti ožiljak na koži. Kad shvatite da se rezultati Thermie mogu uspoređivati s laserskom lipolizom u svrhu zatezanja onda uvidite koliko je efikasan tretman a istovremeno i nježan. Da mi je to netko rekao prije godinu dana, rekao bih da je to nemoguće! Thermi je namijenjen u prvom redu za zatezanje kože lica uz tijelo, topljenje manjih masnih naslaga, uklanjanju celulita, pojačanom znojenju pod pazuhom, vaginalnom pomlađivanju i face liftingu. Zamislite da imate manji višak masnog tkiva sa ili bez viška kože kojeg nikako ne možete ukloniti unatoč prehrani i vježbi a nemate problema s težinom, idealan ste kandidat za Thermi!

S Thermiem postižemo najfinije i najpreciznije oblikovanje lica i tijela.

Idealan je upravo za:

 • celulit (savjetujem ga za područje na boku iako se može bilo gdje raditi)
 • podizanje i oblikovanje straznjice
 • zatezanje prepona
 • oblikovanje koljena
 • zatezanje viška kože na trbuhu nakon poroda
 • topljenje manjih masnih naslaga : bok, trbuh, ,leđa, područje ispred grudnjaka s predje strane, podbradak, koljena
 • oblikovanje vrata s podbradkom (zatezanje, lifting)
 • face lifting
 • podizanje obraza i korekcije podočnjaka gdje je povećan razmak između donjeg kapka i obraza
 • naglašavanje donje čeljusti
 • podizanje obrva

Ima još toliko primjena koje neću spominjati da vas ne zbunim. Idealan je za pojačano znojenje pod pazuhom. Ovo je najvece otkrice za vaginalno pomlađivanje te možemo reci jedina prava ženska Viagra koliko poveća osjet orgazma. O ovome ću pisati naknadno, sad bih se usredotočio na oblikovanje lica i tijela. Thermi je najprecizniji uređaj za to koji se može usporediti s pincetom, tj. kao filigranski najfiniji rad dok se laserska lipoliza može usporediti sa kliještima. Sada vam je jasnije koliko je Thermi precizan. Da stvar bude bolja treba samo 1 tretman za bilo koju primjenu !!! Nakon zahvata može biti manji otok par dana te se po potrebi nosi steznik. Ja ne mogu doći sebi od uzbuđenja kako Thermi podiže lice i kakvi su rezultati !!! Ovo je najveće otkriće za oblikovanje lica, barem meni. Za vrijeme zahvata se daje lokalna anestezija. Cilj je tkivo zagrijati na određenu temperaturu ovisno želimo li zatezati ili topiti masno tkivo. Za vrijeme tretmana infracrvena kamera mjeri temperaturu da previše ne zagrijemo te je ovo 100% siguran i pouzdan tretman. Thermi je odgovor na ono što toliko godina čekamo a nismo imali način da to postignemo kod najfinijeg i najpreciznijeg oblikovanja lica uz tijelo. Michelangelo ni Meštrović skupa ne mogu tako precizno oblikovat tijelo kao Thermi. 

Smatram da je Thermi najveći prijatelj žena u vidu oblikovanja tijela, osobito u području stražnjice i boka te trbuha. Nijedan uređaj se neće moći mjeriti s Thermiem. Ovo je definitivno najveća inovacija koju će teško bilo koji drugi uređaj moći postići. Uskoro radim video svjedočenje tretmana pa ćete sami prosuduti.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr