Veliki izazov: Oblikovanje koljena - Poliklinika Poliderma

Usluge

Veliki izazov: Oblikovanje koljena

Velika je pogreška sto većina žena misli da je celulit nepobjediv. Danas nakon 10 godina iskustva mogu reći da je to velika zabluda.

Tehnologija i znanstvene spoznaje su jako napredovale te nema tog oblika celulita koji se ne da ukloniti. Kao dokaz tome možete pogledati slike rezultata celulita prije i poslije bez Photoshopa koje su objavljene na mojoj web stranici u fotogaleriji pod celulit. Dio slika je stavljen ali uskoro ću staviti ukoliko već nisu postavljene najnovije slike drasticnih primjera celulita koji je pobjeđen s kombinacijom neinvazivnih metoda. Celulit se može znatno ukloniti ali nikad 100% zbog građe ženskog potkožnog masnog tkiva jer inače žene ne bi mogle izdrzžti trudnoću do kraja.

Kad se ukloni celulit potrebno je godišnje 1-3x raditi preventivni tretman da se sprijeći vraćanje celulita jer celulit ima tipičnu sklonost vraćanju. Celulit mi nije više izazov ukloniti već mi je veći izazov oblikovati koljena i objasniti ženama da konačni rezultat tretmana vide 10-12 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Drastične promjene nastaju nakon 6 mjeseci, a do tada se promjene nabolje vide svakodnevno. Veći dio žena reagira puno brže od navedenog roka, dio sporije ali rezultati su uvijek vidljivi. Razlog tome su opsežne degenerativne promjene celulita koje se ne mogu preko noći ukloniti. Potrebno je međustaničnu tvar otopiti, ubrzati metabolizam, ojačati oštećeno vezivno tkivo, ukloniti toksine, cirkulaciju ojačati s drenažom, …

Degenerativne promjene celulita su najviše izražene u području koljena, potom unutarnja gornja strana bedara jer je metabolizam znatno usporen zbog loše cirkulacije i limfne drenaže. Sva ostala mjesta celulita se puno lakše i brže rješe nego prepone i koljena. Liposukcija nije rješenje za celulit jer ne djeluje na uzrok nego na posljedice i ne može biti glavna metoda u borbi protiv celulita nego se treba kombinirati s drugim metodama ako želimo najbolje rezultate. Laserska lipoliza i liposukcija pomognuta s laserom su izuzetak za razliku od klasične liposukcije jer djeluju na bit celulita : jačanje vezivnog tkiva i djelovanje na međustanični prostor. Prvi korak razvoja celulita je da međustanični prostor postane krut i spriječi dotok hranjivih tvari te odvođenje toksina. Ideja je da laser otopi masno tkivo, ojača vezivno tkivo uz razvoj novog vezivnog tkiva uz snažni efekt zatezanja i pomlađivanja kože pri čemu se najvažnije zbog toplinskog efekta otopi međustanični prostor koji sada postaje prohodan.

Vratimo se celulitu. Moje klijentice i mene je užasavalo što bi svugdje uspješno uklonili celulit osim područja koljena i tako već godinama. Uvijek je trebalo više tretmana samo za koljena, više vremena da se vide rezultati koji bi bili slabiji. Od nedavno sam našao rješenje za uspješno oblikovanje koljena pri čemu mislim na uklanjanje masnih nakupina iznad koljena i jastuka s unutarnje strane koljena. Ključ je kombinacija tretmana mezoterapije s karboterapijom po mogućnosti uz radio valove i ponovno imate lijepo oblikovana koljena. Najbolje od svega je što nema nikakvog rizika niti oporavka. Mezoterapija pomoću najmanje igle ubrizgava aktivne sastojke koji ciljano tope masne naslage a tretman je bezbolan, jedino mogu zaostati kratkotrajne modrice. Karboterapija ima cilj ubrizgati plin CO2 koji je prirodni najbolji ubojica masnih stanica uz najjači efekt da se ojača cirkulacija. Ono što mezoterapija otopi to raznese i ukloni karboterapija koja je nažalost praćena nelagodom koja se bez problema podnese. Radio valovi nisu obavezni ali ako su jače masne nakupine i jastuci oko koljena tada se svakako preporuča, a ima cilj za dodatno topljenje masnog tkiva uz zatezanje kože. Najveća greška je uraditi liposukciju iznad i sa strane koljena jer nastaju ogromna udubljenja kože koja se teško uklanjaju a nažalost toga sam se nagledao. Liposukcija se može uraditi samo na unutarnjem masnom jastuku koljena ali jako oprezno te što manju količinu masti isisati da ne nastanu udubljenja kože.

Metoda izbora samo za unutarnji masni jastuk koljena uz mezoterapiju, karboterapiju i radiovalove je laserska lipoliza gdje ispod kože topimo masni jastuk ili liposukcija gdje nakon topljenja isišemo otopljenu mast. Iznad i sa strane koljena, metoda izbora su iste metode osim liposukcije potpomognute s laserom. Laserska lipoliza i liposukcija potpomognuta s laserom imaju prednost što treba jedan tretman uz najbolji rezultat koji se odmah vidi ali uz cijenu od 5000-10000 kn. Ostale metode su jeftinije ali treba više tretmana te se rezultati vide sporije. Svatko prema svom izboru može sada ovisno o financijama i izraženosti masnih nakupina oko koljena odabrati sebi najbolju opciju. Nažalost sve ostale metode od kavitacije, struje, LPG, Velashape ( Velasmooth ), Triactiv i ostale metode ne djeluju ili minimalno djeluju na ovaj problem. Ukoliko je netko nevjerni Toma neka pogleda u fotogaleriji na mojoj web strani slike rezultata. Neka drugi liječnici objave svoje rezultate pa da vidimo tko je bolji a da pri tome koriste isključivo svoje slike bez Photoshopa. Jako mi je drago što sam konačno pronašao uspješni način da uklonim problem koji me je godinama mučio. Morate znati da nikad nije kasno započeti tretman i da se uvijek može pomoći. Mnoge žene su izgubile nadu i povjerenje zbog silnih lutanja i nefikasnih tretmana koji nisu pomogli. Tome je sada konačno došao kraj.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr