Med Contour Multipower - Poliklinika Poliderma

Usluge

Zašto je Med Contour najmoćnija platforma za neinvazivno oblikovanje tijela

Zašto je Med Contour najmoćnija platforma za neinvazivno oblikovanje tijela

Po meni, najbolji aparat za oblikovanje tijela koji sam imao je bio Med2Contour. Koristio sam ga 3 godine i mogu reći sve najbolje o njemu, kao i moji klijenti. Kada se pojavio na tržištu postavio je nove standarde oblikovanja tijela. 

To je aparat koji je imao i ima dan danas najveći broj znanstvenih radova koji podupiru njegovu efikasnost. Uz to, dobio je sve moguće nagrade kao najefikasniji uređaj za neinvazivno oblikovanje tijela, više od 3 godine zaredom je nosio tu prestižnu titulu. 

Najviše me oduševila revolucionarna ideja primjene dvije ultrazvučne glave 

Dok svi drugi slični uređaji imaju samo jednu ultrazvučnu glavu. Ideja primjene dvije ultrazvučne glave jest primjena veće snage da bi se bolje uništile masne stanice koje pucaju pod ultrazvučnom energijom. 

Ovo se može usporediti primjeni valjka koji drobi ljuske oraha. Većinom, već nakon prvog tretmana osjeti se na dodir kako su masne stanice tj. nakupine usitnjene. Zbog toga je Med2Contour bio duplo jači od svih uređaja i davao je najbolje rezultate. 

Tretman je bio bezbolan, dok su tretmani drugih uređaja izrazito bolni i nelagodni. Rezultati su bili revolucionarni, nekada gotovo usporedivi sa liposukcijom. Nije bilo tog tvrdokornog celulita kojeg Med2Contour nije razbio. 

Po pitanju sigurnosti Med2Contour je najsigurniji uređaj jer se razaranje masnih stanica vrši iznad razine kože bez prodora u dubinu trbuha, te nema oštećenja unutarnjih organa. Nažalost, kod drugih uređaja nema kontrole dubine prodora ultrazvučne energije. To su bili samo od nekih razloga zašto sam najviše zavolio ovaj uređaj, pored najboljih rezultata. 

Namjena uređaja je oblikovanja tijela, u prvom redu smanjenje obujma trbuha, oblikovanje struka, smanjenje celulita i obujma nadlaktica. 

Ograničenje Med2Contoura je što nije imao efekt zatezanja kože, te nije bio pogodan za mršave osobe, pogotovo gdje je bilo potrebno zatezanje kože.  Idealan kandidat za Med2Contour je osoba koja ima višak masnog tkiva. 

Početkom ove godine dogodila se velika revolucija, a to je dolazak najnovijeg uređaja Med Contour Multipower platforme 

Ovo je po meni najveća revolucija neinvazivnog oblikovanja tijela i lica. Nije mi trebalo dugo da kupim uređaj. Dok pišem ovaj blog samo je pitanje dana kada će doći najnoviji Med Contour. Čim dođe od sreće i veselja otvoriti ću šampanjac! 

U prvom redu jer ću svojim klijentima moći dati najbolje rezultate o kojima smo mogli samo sanjati. Mogu reći da su rezultati Med Contour Multipower platforme oko 40% bolji nego prijašnji rezultati sa Med2Contour-om. 

Med Contour Multipower donosi najnovije i brojne inovacije za tretmane tijela i lica 

Po meni, najvažnije je napomenuti da su povećane ultrazvučne glave što daje znatno bolji rezultat. 

Kod ovog uređaja nema vakuma jer nema potrebe zbog postavljenog kuta ultrazvučnih glava koje čine nabor kože. Znatno povećane, te snažnije ultrazvučne glave zaslužne su za znatno bolji rezultat. Kut pod kojim su ultrazvučne glave postavljenje također puno pomaže. Na uređaju je također znatno ojačana limfna drenaža što je izuzetno bitno. 

Velika novost je što Med Contour Multipower sada ima poseban nastavak za zatezanje tijela koji kombinira radiofrekvenciju i ultrazvuk, tako da je to najcjelovitija platforma za oblikovanje tijela i lica: smanjuje obujam uz efekt zatezanja. Rezultati zatezanja kože tijela i lica su više nego impresivni. 

Venus Legacy ili Med Conotur?

Ako me pitate koja je razlika između Venus Legacy-a i Med Conotur Multipower-a tada bih spomenuo da je Venus Legacy više za ljude s manjom do srednje jako izraženom nakupinom masnog tkiva tj. celulita. 

Med Contour platforma je po meni više za ljude sa srednje do jače izraženim viškom masnog tkiva tj. celulitom, iako se po želji može koristiti samo nastavak za zatezanje. Smatram da je ukupno Med Contour znatno efikasniji tj. kompletniji od Venus Legacy-a po pitanju smanjenja masnog tkiva tj. celulita. Teško mi je govoriti po pitanju zatezanja kože. 

Prednost Venus Legacy-a u odnosu na Med Contour platformu jest što ima znatno jači efekt na jačanje cirkulacije i limfnu drenažu, što je izuzetno bitno kod celulita. Morate znati da postoji jako puno oblika celulita, no da pojednostavim podjelu: višak masnog tkiva, višak kože, slaba cirkulacija s drenažom, te kombinacija svega navedenog. 

Koji uređaj odabrati za najbolje rezultate? 

Ovisno o stanju tj. obliku celulita odabirem uređaj, no za najbolje rezultate kombiniram oba uređaja. Ako me pitate za smanjenje trbuha, Med Contour platforma je trenutno br. 1 na svijetu, skoro podjednako kao liposukcija. Jako mi se sviđa što sada kada smanjujemo obujam nogu istovremeno radimo zatezanje kože, jer prije bi ostajao taj višak. 

Definitivno ovaj uređaj predstavlja do sada najveći napredak za neinvazivno oblikovanje tijela. Kako stoje stvari, opet će rušiti sve rekorde kao i njegov prethodnik Med2Contour. Ono što me posebno zanima jest što uređaj ima nastavke za zatezanje i oblikovanje lica. Nisam upoznat s tim, no od svojih kolega mogu čuti samo najbolje vezano za rezultate za lice. Sve skupa, izrazito sam ponosan što u Polidermi imamo najefikasniji uređaj za oblikovanje tijela.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr