Oblikovanje lica nitima – Poliderma - Poliklinika Poliderma

Usluge

Zašto su niti najbolji tretman za oblikovanje lica?

Zašto su niti najbolji tretman za oblikovanje lica?

U svojoj karijeri od 15 godina susreo sam se s brojnim tretmanima i metodama za pomlađivanje tj. oblikovanje lica. 

Bez obzira na to što sam zaljubljenik u lasere, moram reći da TCA peeling u koncentraciji od 70% daje rezultate koje niti jedna operacija ne može dati, ali uz neviđeno mukotrpan te dugotrajan oporavak što ne bih poželio nikome. 

Po meni, oblikovanje lica s masnim tkivom i matičnim stanicama je najbolje i neće biti ništa bolje od toga. Ne želim spominjati brojne druge metode i tretmane nego bih ovaj blog posvetio samo nitima za oblikovanje lica. 

Bez ikakve dileme niti postižu fantastične rezultate 

Jako sam revoltiran što se po forumima piše loše o nitima, te što pojedini doktori blate ovu metodu. Koristim niti oko 4 godine i mogu reći samo najbolje o njima, ne samo ja nego i moji klijenti. 

Počeo sam koristiti obične mezoniti od tzv. PDO materijala što je vrsta kirurškog konca. Cilj je s iglama provući konac u svrhu oblikovanja lica pod lokalnom anestezijom. Konac osim što podiže i oblikuje lice, na najprirodniji način se počinje razgrađivati, te tako pomlađivati lice uz regeneraciju. 

Bitno je reći da se konac 100% razgradi te da nema pogoršanja niti ovisnosti nakon toga. Mnoge žene navode par mjeseci nakon tretmana da im je koža znatno bolja upravo zbog razgradnje konca što potiče taj efekt pomlađivanja. 

Velika je zabluda ako mislite da što je više konaca da je bolji efekt 

Ja sam koristio niti duljine 9 cm, te mi je trebalo 10 do 14 niti svega! Po efektu 1 nit duljine 9 cm zamjenjuje 5 do 7 niti duljine 5 cm što sve govori. 

Grozim se kada drugi stavljaju više od 50 niti u lice. Pored duljine niti jako je bitan oblik niti. Moje trenutno omiljene niti su tzv. cog mezoniti koje su nazubljene poput zubi pile. Efekt ovih niti je više nego drastičan! 

Zamislite da sa svega 4 niti u 5 minuta potpuno preoblikujemo vaše lice bez oporavka a efekt je 13 do 16 mjeseci? Napomena je što ovaj tretman daje 100% prirodan izgled lica

Ako imate najbolji auto, a ne znate ga voziti ne znači da auto ne valja. Najveći problem je što se većina upušta raditi s nitima bez iskustva, obrazovanja, a da ne govorim da se često radi o nestručnim osobama. 

Po tome bih ja mogao stavljati silikone za povećanje grudi jer sam samo gledao operaciju i pomislio kako je to dosta. Ako operacija ne bi uspjela onda bih rekao da to ne valja kao metoda, a ne zato što ne znam raditi.  

Onda nije ni čudo da su loši rezultati i da ljudi imaju loša iskustva s nitima. 

Oblikovanje s nitima jedan od najvećih izazova jer tu dolazi najviše do izražaja talent i stručnost doktora 

Što više radim s nitima to me više oduševljavaju,  pogotovo Silhouette soft niti koje traju prosječno oko 2 godine, a rezultati su podjednaki operaciji, ali s tim što dobijemo prirodni izgled. 

Od nuspojava kod niti mogu biti modrice, manji otok ili prolazne površne nepravilnosti kože jer koža reagira na niti. Najgore što mi se do sada dogodilo je što je nit malo izvirila, te sam je podrezao i odmah to riješio. 

Niti su kao temelj ili kostur lica koji daju najveću potporu, te svi tretmani koji se naknadno rade daju znatno bolje rezultate. 

Primjerice, ako imate jače izražene podočnjake uslijed spuštanja obraza tada dizanjem obraza nitima odmah smanjujete podočnjake. Tek tada ima smisla stavljati punjač u podočnjake jer rezultat bude znatno bolji, te treba manje punjača. 

Vrlo rado kombiniram niti s drugim metodama i tretmanima. Po omjeru uloženog i dobivenog niti daju najviše jer npr. za oblikovanje obraza  s nitima platite neznatno više od 1ml punjača uz znatno dulji efekt a dobijete puno više : dizanje obraza, ublažavanje podočnjaka i bora. 

Kada bi to sve isto rješavali s punjačem platili bi 2 do 3 puta više za slabiji i kraći efekt. 

Ako ste slučajno imali loša iskustva s nitima – javite se 

Vrlo rado bih besplatno napravio tretman nekome ako je razočaran s nitima pod uvjetom da se snimi tretman i prikaže, te stoga sve zainteresirane pozivam da se jave na moj mail : poliderma@poliderma.hr   

Niti su izuzetno zahtjevan tretman, te nisu za svakog doktora jer tu najviše dolazi do izražaja sposobnost doktora. Stoga, priče kako niti nisu dobar tretman ne drže vodu. Kao dokaz o efikasnosti tretmana nitima pogledajte neke od mojih video svjedočenja te sami prosudite.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr