ALGENESS: 100% prirodan i biorazgradiv injektibilni filer - Poliklinika Poliderma

Usluge

ALGENESS: 100% prirodan i biorazgradiv injektibilni filer

čet, 28. 3. 2019.

ALGENESS: 100% prirodan i biorazgradiv injektibilni filer

Starenjem naše lice gubi volumen koji je koži davao putenost i mladolik izgled. Dermalni fileri se obično primjenjuju kako bi povećali usne, smanjili linije i bore, dodali volumen obrazima zbog postizanja harmoničnih kontura lica. Na tržištu postoji mnogo različitih vrsta dermalnih filera i pacijentima je često teško odlučiti koji je najbolji za njih, te se vezano uz tu odluku javljaju razne dileme.

Starenjem naše lice gubi volumen koji je koži davao putenost i mladolik izgled. Dermalni fileri se obično primjenjuju kako bi povećali usne, smanjili linije i bore, dodali volumen obrazima zbog postizanja harmoničnih kontura lica. Na tržištu postoji mnogo različitih vrsta dermalnih filera i pacijentima je često teško odlučiti koji je najbolji za njih, te se vezano uz tu odluku javljaju razne dileme.

Advanced Aesthetic Technologies Inc. Američka kompanija registrirana za medicinske proizvode, koja koristi biotehnologije, fokusirana na izvrsnost prije svega, proizvela je osnovni višegodišnjeg istraživanja novi, potpuno prirodan filer kako bi zadovoljila potrebe i najzahtjevnijih pacijenata za korekcijskim zahvatima na licu.

VIDLJIV I 100% PRIRODAN REZULTAT

Algeness dermalni filler koji predstavlja vrhunac desetogodišnjeg znanstvenog kliničkog istraživanja. 100% prirodan i biorazgradiv, Algeness je prvi takve vrste i namijenjen je svim pacijentima koji traže visokokvalitetne, alergološki nereaktivne, sigurne injekcije fillera što označava novo doba tretmana injekcijama filera.

Pacijenti sve više zahtijevaju sigurna rješenja od svojih liječnika. Sve su manje spremni na kompromise i sve manje uzimaju „zdravo za gotovo“ informacije koje im pružaju proizvođači. U potrazi za mladolikim izgledom pacijenti koji svjesno promišljaju o svom zdravlju žele sigurne i prirodne biorazgradive proizvode koji ne sadrže kemikalije niti otapala što ga čini sigurnim rješenjem za prirodan, mladolik izgled.

ALGENESS SUBDERMALNI FILER PREDSTAVLJA APSOLUTNI VRHUNAC U MEDICINSKOJ ESTETSKOJ INDUSTRIJI

FILERI

Algeness je biomaterijal koji se sastoji od pročišćenog agaroznog gela (polisaharid-a) dobivenog sofisticiranim procesom proizvodnje.

Po prvi puta u povijesti estetske medicine na tržište dolazi 100% prirodan, biokompatibilan i biorazgradiv injektibilni filer.

Zahvaljujući molekularnoj i biofizičkoj strukturi Algeness kao i njegovoj jedinstvenoj tehnici ubrizgavanja, liječnik je u mogućnosti kontrolirati rezultatom jer je efekt filera vidljiv odmah, bez bespotrebnog čekanja željenog učinka. Tu mogućnost kontroliranja nazivamo Master you Results, a radi se o tehnici ubrizgavanja mikro injekcijom te masažnog oblikovanja za dobivanje željenih kontura s instant vidljivim rezultatom.

KOME JE NAMIJENJEN TRETMAN?

Algeness je potpuno prirodan subdermalni biorazgradiv filer pogodan za one koji žele svojem licu vratiti mladenački volumen, smanjiti bore i popuniti usne.

JE LI POSTUPAK BOLAN?

Sve injekcije izazivaju određenu senzaciju boli, međutim liječnik može tijekom postupka na mjestu ubodu primijeniti lokalni anestetik u kremi  kako bi anestezirao to područje.

KAKVE REZULTATE MOŽETE OČEKIVATI?

S Algeness je moguće postići mladolik i prirodan izgled, popunjavanje linija oko usana, nazolabijalnih nabora kao i smanjiti bore oko očiju te bore na čelu. Algeness također može vratiti puninu usnama te dodati volumen i lifting obrazima.

KOLIKO SE DUGO ZADRŽAVA REZULTAT?

Algeness korektivni učinci traju u pravilu 12 mjeseci ili dulje, ovisno o broju primljenih injekcija i dubini ubrizgavanja.

KOJI SU NEŽELJENI UČINCI?

Ovisno o području korekcije, postupak je relativno bezbolan, iako može doći do blagog osjeta nelagode tijekom zahvata na osjetljivim područjima nosa i usnica. Može doći i do pojave blagog crvenila oko mjesta uboda koje obično nestane nakon 1 do 2 dana. Zahvaljujući svojoj potpuno prirodnoj biokompatibilnosti alergijske reakcije nakon zahvata nisu uobičajene.

KOLIKO JE VREMENA POTREBNO ZA OPORAVAK?

Vrijeme trajanja zahvata varira od 20 do 50 minuta ovisno o razini korekcije koju je pacijent zatražio. Vrijeme oporavka sukladno tome može biti od nekoliko sati do nekoliko dana ovisno o području korekcije. U pravilu se pacijenti nakon Algeness zahvata odmah vraćaju svojim svakodnevnim aktivnostima.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU ALGENESS I DRUGIH FILERA?

Za razliku od svih ostalih filera, Algeness je 100% prirodan i biorazgradiv. Algeness postiže volumenizirajući učinak za mladenački izgled bez dodavanja bilo kakvih kemikalija, otapala ili sredstava za križno povezivanje, te ga organizam ovisno o tretiranom području i gustoći filera sasvim prirodno s vremenom resorbira.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr