HIJALURONSKA KISELINA – DERMAFRAC - Poliklinika Poliderma

Usluge

HIJALURONSKA KISELINA – DERMAFRAC

sri, 8. 11. 2017.

HIJALURONSKA KISELINA – DERMAFRAC

Hijaluronska kiselina je osnovni građevni sastojak kože. Daje koži elastičnost, napetost i hidraciju. S godinama se smanjuje, te koža gubi elastičnost, napetost i hidraciju. Koža postaje naborana i “zgužvana”. Većinom se koristi kao punjač tj. dermalni filer za korekciju volumena, bora i oblikovanja lica te u svrhu ponovne hidratacije kože.

Zamislite krov kuće kojem otpadaju pojedini crjepovi. Ako se ne nadoknade novim crijepom, krov počinje prokišnjavati. Kada se u koži smanji hijaluronska kiselina, oštećuje se zaštitna barijera kože te se koža ne može dobro braniti i odrađivati svoju funkciju. Zato je potrebno redovito obnavljati hijaluronsku kiselinu kako bisra se koža normalno sačuvala od štetnog okoliša i da bi se spriječilo starenje kože. Punjači, tj. dermalni fileri, dubinski vraćaju hijaluronsku kiselinu dok se ona i površinski treba nadoknaditi kako bi se koža u potpunosti obnovila i zaštitila u svrhu sprječavanja starenja kože lica.

U tu svrhu površine obnove tj., nadoknade, koriste se većinom injekcije no tretman je bolan i neugodan zbog brojnih uboda. Ujedno često zaostaju modrice te se ne može ravnomjerno rasporediti hijaluronska kiselina. Uređaj Dermafrac nadomještava sve navedene mane apliciranja hijaluronske kiseline putem injekcije. U tu svrhu se koristi dermaroler koji radi mikroskopska oštećenja ispod kože kroz koja se direktno aplicira hijaluronska kiselina u kožu. Nema uboda, modrica, oticanja ili oporavka. Bitno je da se ravnomjerno rasporedi hijaluronska kiselina koja nahrani i oporavi kožu. Bitno da se zaštitna barijera kože oporavi. Uklanja se umoran izgled lica te koža izgleda svježe, čišće i zdravo. Izgled, tekstura i kvaliteta kože se znatno popravi. Tretman ne boli. Ovisno o stanju kože, potrebno je od 1 do 3 tretmana. Koža nakon tretmana postaje meka, glatka, sjajna i napeta. Tretman se savjetuje i ženama i muškarcima u dobi od  30 do 50 godina. Razmak između tretmana je 2 do 4 tjedna te se savjetuje održavanje 1x godišnje.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr