Kako ispraviti komplikacije neuspjele blefaroplastike ? - Poliklinika Poliderma

Usluge

Kako ispraviti komplikacije neuspjele blefaroplastike ?

čet, 10. 11. 2016.

Kako ispraviti komplikacije neuspjele blefaroplastike

Blefaroplastika tj. operacija kapaka, do nedavno je bila jedini i glavni način korekcije spuštenih kapaka.

Oporavak od operacije u prosjeku traje 7 dana uz nastanak ožiljaka i modrica koje mogu trajati i dulje. Cilj operacije je ukloniti višak kože te rubove kože zašiti. Koža kapaka ostaje i dalje ista. Radi se o vrlo delikatnom zahvatu.
Čak se i iskusnim liječnicima može desiti neka od brojnih komplikacija, od ožiljaka do neprirodnog izgleda, pa čak i da operacija ne uspije. Tada je ponovna operacija jedini način da se to korigira. Ono što je potrebno znati jest to da operacija ima određeno trajanje, te se ne može često izvoditi.

Danas imamo revolucionarnu metodu koja u cijelosti zamjenjuje blefaroplastiku tj. operaciju kapaka, zahvaljujući uređaju Plexr. Radi se o neinvazivnom tretmanu koji ne boli. Koristi se igla koja izbacuje iskru, tzv. plazmu, koja podiže kapak uz jak efekt pomlađivanja. Nema uboda niti krvi. Oporavak traje svega par dana. Rezultati su vidni, kao i pri operaciji, a traju prosječno par godina. Tretman se može neograničeno ponoviti. Rezultat je isključivo prirodan te je tretman izuzetno siguran u odnosu na operaciju. Što je najvažnije, tretman pomlađuje kožu kapaka koja izgleda znatno svježije i bolje nego kod operacije. 
Plexr ima znatno više prednosti u odnosu na operaciju. Što je najvažnije, to je ujedno najefikasniji način da se poprave svi nedostatci tj. komplikacije blefaroplastike.

Stoga, u slučaju bilo koje komplikacije blefaroplastike ne treba brinuti jer tu je uređaj Plexr koji sve popravi u svega par minuta. Dosadašnje iskustvo u radu s Plexrom u to nas je uvjerilo više puta.

Kako izgleda tretman, pogledajte u videu:

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr