Najnovije generacije lasera za uklanjanje crvenila i kapilara - Poliklinika Poliderma

Usluge

Najnovije generacije lasera za uklanjanje crvenila i kapilara

sri, 11. 3. 2015.

crvenilo lica

Po svemu sudeći ključnu ulogu u uklanjanju crvenila lica i manjih kapilara imati će tzv. Q-switch laseri koji se koriste za uklanjanje tetovaža.

Ključno obilježje Q-Switch lasera je da oslobađaju veliku snagu u izrazito kratkom vremenu npr. miliontni dio sekunde. Zbog toga izrazito efikasno uništavaju kapilare i time uklanjaju crvenilo lica. U poliklinici Poliderma smo od nedavno počeli koristiti Q-Switch lasere KTP i Neodimium Yag sa velikim uspjehom. Za sada daju znatno bolje rezultate u odnosu na svu tehnologiju koju imamo. Rezultati su znatno bolji uz manji broj tretmana. Q-switch Neodimium Yag laser je skroz bezbolan i bez oporavka, dok Q-Switch KTP laser je donekle neugodan ali nažalost ima oporavak prosječno oko 5 dana jer izaziva modrice.

Koliko god bio problem što izaziva modrice, toliko se ovaj laser isplati zbog rezultata. Navedene lasere koristimo većinom kod rosaceje istovremeno ili odvojeno. Čini se da bi navedeni laseri mogli zasjeniti klasični Pulse Dye laser i najnoviji tzv. žuti laser. Uskoro očekujemo nabavu Q-switch Pulse Dye lasera koji je znatno efikasniji od klasičnog Pulse Dye lasera. Nikad do sada nismo postizali ovako dobre rezultate kod uklanjanja crvenila i manjih kapilara sa Q-Switch laserima. Izrazito mi je drago što na ovaj način mogu pomoći klijentima koji se bore sa rosacejom jer im se znatno poboljša izgled i kvaliteta života.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr