NAJNOVIJI TRENDOVI UKLANJANJA OŽILJAKA OD AKNI - Poliklinika Poliderma

Usluge

NAJNOVIJI TRENDOVI UKLANJANJA OŽILJAKA OD AKNI

uto, 12. 12. 2017.

uklanjanje ožiljaka od akni

Najnoviji trend uklanjanja ožiljaka od akni jest da se prilikom prvog tretmana odjednom koristi više uređaja tj. tehnika, te da je tretman agresivniji, što znatno smanjuje broj daljnjih potrebnih tretmana koji kasnije budu znatno jeftiniji. Općenito, kod ožiljaka od akni, u prosjeku je potrebno oko 3 tretmana na više, što zahtjeva dosta vremena. Kada se zbroje svi tretmani, ispadne skuplje nego kada se primjenjuje jedan jači, a time i skuplji tretman. Tako ujedno štedite novac i vrijeme do rezultata.

Posebnu novost čine tzv. injekcijski radio valovi, pri čemu ističemo uređaj Infini.
Punch biopsija je tretman kojim se ciljano kirurški uklanja i sašije ožiljak, te predstavlja najefikasniju pomoć kod tzv. ice pick ožiljaka koji su uski i duboki.
Subincizija je metoda kojom se s igla provlači pod kožu ispod ožiljka kako bi se presjekli traci koji vuku kožu dolje te čine ožiljak. Presijecanjem tih tračaka, koža se vraća na površinu i uklanja ožiljak. Kada se CO2 laserom prođe po rubovima ožiljka, trenutno se znatno smanjuje ožiljak. Plasmage i Plexr uređaji koji koriste plazmu, također su velika novost i pomoć.
Uskoro očekujemo najnoviji frakcijski erbium laser sa skenerom, koji je jedini takav na svijetu, a daje neviđeno dobre rezultate. PRP tretman tzv. tretman s vlastitom krvi, također pomaže i skraćuje oporavak.

Nakon tretmana, za bolje i brže vidljive rezultate savjetujemo primjenu kreme Scarless. Definitivno jača i agresivnija verzija tretmana je i najefikasnija opcija za uklanjanje ožiljaka od akni.  

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr