Novi Med Contour Multipower u poliklinici Poliderma - Poliklinika Poliderma

Usluge

Novi Med Contour Multipower u poliklinici Poliderma

pet, 20. 5. 2016.

Novi Med Contour Multipower u poliklinici Poliderma

Poliklinika Poliderma predstavlja Vam Med Contour Multipower, uređaj najnovije generacije u svijetu neinvazivnih metoda oblikovanja tijela i zatezanja kože, koji kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju i drenažu, dubinski uklanja celulit, masno tkivo te istodobno zateže i zaglađuje kožu.

Med Contour ima najveći broj znanstvenih radova koji podupiru njegovu učinkovitost. Uz to, nagrađivan je više puta u kategoriji uređaja za neinvazivno oblikovanje tijela,  te je više od 3 godine zaredom nosio tu prestižnu titulu.

Po čemu je novi Med Contour Multipower drugačiji i kako djeluje?

Patentirani Med Contour Multipower aplikator posjeduje dvije ultrazvučne glave, dok svi drugi slični uređaji imaju samo jednu. Ideja primjene dvije ultrazvučne glave jest primjena veće snage kako bi se uništile masne stanice koje pucaju pod ultrazvučnom energijom, a na novoj platformi one su povećane te daju znatno bolji rezultat.  Kod ovog uređaja nema vakuma zbog postavljenog kuta ultrazvučnih glava koje čine nabor kože. Znatno povećane,  snažnije ultrazvučne glave, zaslužne su za bolji rezultat, jer su dizajnirane tako da bolje prijanjaju uz tijelo. Na uređaju je također ojačana limfna drenaža,  što je izuzetno bitno prilikom izvođenja ove vrste tretmana oblikovanja tijela.

Velika novost je što Med Contour Multipower sada ima poseban nastavak za zatezanje tijela koji kombinira radiofrekvenciju i ultrazvuk, što ga čini najkompletnijom platformom za oblikovanje tijela i lica: smanjuje obujam uz efekt zatezanja, i upravo je to ono što novi Med Contour Multipower čini revolucionarnim.

Nova platforma Med Contour uređaja posjeduje 4 aplikatora:

  • BODY SHAPE- aplikator kojim se uklanjaju masne naslage i razbija celulit, od sada dodatno poboljšan novom, ergonomskom glavom te još većim ultrazvučnim glavama za dubinsko uklanjanje masnih naslaga i celulita
  • BODY SHAPE AND TIGHT- za zatezanje i učvršćivanje kože, koja je nakon tretman vidno i osjetno zaglađenija
  • DRAINING- aplikator za limfnu drenažu koja je važna za eliminaciju oslobođenih masti, pospješuje cirkulaciju i eliminaciju viška tekućine prilikom tretiranja celulita.
  • FACE LIFTING – aplikator za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea.

Rezultati zatezanja kože tijela i lica više su nego impresivni, a vidljivi su i nakon samo jednog tretmana. Napominjemo kako je vrlo važno držati se uputa koje ćete dobiti od našeg stručnog medicinskog tima, za još bolje rezultate.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr