Novo u ponudi Poliderme: trajno laserom uklonite dlake iz nosa i ušiju, te oblikujte obrve - Poliklinika Poliderma

Usluge

Novo u ponudi Poliderme: trajno laserom uklonite dlake iz nosa i ušiju, te oblikujte obrve

uto, 21. 6. 2016.

Novo u ponudi Poliderme: trajno laserom uklonite dlake iz nosa i ušiju, te oblikujte obrve

Pripreme za ljeto u Polidermi

Uklonite neželjene dlačice iz nosa i ušiju 

Kod muškaraca obično nakon 35-te godine počinju rasti dlake pojačano u i na ušima, u nosu i obrvama. Ukoliko vam je dosadilo voditi dugotrajne i bezuspješne borbe protiv neželjenih dlačica u nosu te ušima, laser je jedino efikasno i trajno rješenje. Pincete i aparat za brijanje daju samo privremeno i kratkotrajno rješenje uz česte komplikacije kao što su infekcija i druge nelagode. Laser optičkom energijom uklanja trajno neželjene dlačice. S optičkom energijom laser spali korijen dlake.

Tretman se savjetuje samo kod tamnih dlaka. Prosječan broj tretmana je individualan te se preporuča od 4 do 6 tretmana. Razmak između tretmana je u prosjeku minimalno dva mjeseca. Tretmani se mogu raditi i ljeti. Nakon završenog tretmana savjetuje se jedan puta godišnje održavanje. Dlaka koja se uništi više se ne vraća. Accelera je prvi laser posebno predviđen za uklanjanje neželjenih dlačica, osobito na nedostupnim mjestima. Jedna od najvećih prednosti ovog lasera je veličina laserske zrake koja je dovoljno mala da uništi, po potrebi, ciljano sve neželjene dlake pa i pojedinačne dlake, što donedavno nije bilo moguće. 

Ograničenje drugih lasera jest što imaju prevelik promjer laserske zrak,e te nisu pogodni za ovu vrstu tretmana. Ukoliko imate neželjene dlačice u nosnicama ili pojačane obrve, također ih je moguće ovim tretmanom ukloniti

Lasersko oblikovanje obrva

Mnogim ženama je uobičajena borba s obrvama kako ih oblikovati te uklanjanje neželjenih dlaka između obrva. Za sada jedine dostupne metode su: čupanje, podrezivanje i izbjeljivanje. Nažalost, navedene metode daju slabe i kratkotrajne rezultate. Vrlo čest problem su ujedno i dlake između obrva. Ograničenje prijašnjih lasera je prevelika laserska zraka koja pored neželjenih obrva uklanja i ostale obrve.

Zbog veličine laserske zrake nije moguće ciljano ukloniti pojedinačne neželjene dlake. Velika novost je laser Accelera koji ima mali promjer laserske zrake te može ciljano i precizno ukloniti pojedinačne obrve te dlačice između obrva. Ovo je najprecizniji način oblikovanja obrva uz trajne rezultate. Prosječno treba oko 4 tretmana sto individualno varira. Razmak između tretmana je oko 2 mjeseca.

Nekad je potrebno jednom godišnje uraditi tretman radi održavanja. Jedna od prednosti tretmana je sto se radi i ljeti. Ovim tretmanom uštedite novac, vrijeme i živce, a dobijate savršeno oblikovane obrve bez stalnih korekcija.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr