Novogodišnja ponuda - Pomlađivanje lica uz prevenciju starenja kože lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Novogodišnja ponuda – Pomlađivanje lica uz prevenciju starenja kože lica

uto, 6. 12. 2016.

Pomlađivanje lica

Prevenirajte starenje kože lica, uklonite umoran izgled i zablistajte u novogodišnjoj noći! Pomladite i osvježite svoje lice uz tretmane koji će dati poseban, prirodan tonus i izgled vašem licu!

Za vas smo pripremili posebne cijenovne pogodnosti na tretmane pomlađivanja lica. Odaberite onaj koji Vam najbolje odgovara, i zablistajte u Novoj, 2017. godini. Tretmani su bezbolni, bez oporavka, te daju prirodan, osvježavajući izgled licu.

1. Med Contour Multipower facelifting

Jedan od najtraženijih tretmana pomlađivanja lica dobro poznatim i provjerenim aplikatorom iz uređaja Med Visage, remek djelo današnje tehnologije, jedini uređaj koji istovremeno kombinira radio valove i ultrazvučnu energiju u svrhu pomlađivanja i oblikovanja lica, vrata i dekoltea.

Svaki tretman pomlađivanja temelji se na oštećenju kolagena, što potiče razvoj novog kolagena uz jačanje postojećeg. Kombinacija ultrazvučne energije i radio valova se nadopunjava te znatno povećava efekt pomlađivanja, razvoja novog kolagena, potiče razvoj metabolizma stanica, detoksicira stanice da bolje funkcioniraju, te jača cirkulaciju uz jak efekt prevencije starenja.

Više o tremanu pročitajte ovdje:

https://www.poliderma.hr/Tehnologije/MED-CONTOUR-MULTIPOWER-FACE-LIFTING

Video tretmana pogledajte ovdje:

Cijena jednog tretmana iznosi 1. 400,00 kn a u cijenu je uračunat i tretman vrata gratis

Posebna novogodišnja ponuda: paket od 6 tretmana po cijeni od samo 5. 800,00 kn u koji je uračunat i tretman vrata gratis

2. PRP tretman pomlađivanja lica uređajem dermafrac

Pomlađivanje s vlastitom krvi tzv. PRP tretman jedan je od najefikasnijih tretmana pomlađivanja i obnove kože. Ideja je da se krv obradi, te izdvoje faktori rasta i matične stanice koje se ubrizgavaju u lice.

Cilj je da se pomoću dermarollera ošteti koža pri čemu dodatno pomaže vakum. Vakum podiže kožu čime se lakše naprave kanali na površini kože. Dermaloreom krv se ravnomjerno ubrizgava po cijelom licu, za razliku od izvođenja tretmana iglom.

Na taj način faktori rasta znatno dublje prodiru pri čemu se maksimalno iskoristi PRP.  Pored najboljih rezultata, važno je napomenuti i to da je sam tretman bezbolan i načelno bez oporavka.

Pogledajte kako izgleda tretman, te koji su rezultati

Cijena tretmana je 2. 800,00 kn, a uz tretman poklanjamo i tretman laserskog čišćenja lica u vrijednosti od 500,00 kn i pripremu lica mikrodermoabrazijom u vrijednosti 500,00 kn

3. Faktori rasta

Faktori rasta su bjelančevine odgovorne za komuniciranje između stanica. Potiču bolji rad stanica uz jak efekt obnove i pomlađivanja kože te brojne druge funkcije.

Snažno potiču razvoj novog kolagena i preveniraju starenje kože, te imaju veliku važnost u pomlađivanju kože. S godinama se smanjuje razvoj faktora rasta te je njihovo nadomještavanje nužno kako bi se koža održala mladolikom.

Pored faktora rasta nalaze se  dodatni spojevi poput minerala, peptida, hijaluronske kiseline te niz drugih. Tretman se radi s uređajem Dermafrac koji s dermarolerom radi sitna oštećenja kože poput kanalića kroz koje se ubrizgavaju faktori rasta s drugim spojevima. Zahvaljujući vakumu, faktori rasta se znatno dublje ubrizgavaju i time daju bolji rezultat.

Sam tretman je bezbolan te skoro da i nema oporavka.

Cilj tretmana nije smanjivanje bora, ožiljaka niti zatezanje lica, već prevencija razvoja bora, “padanja” lica i starenja. Tretman se preporuča u prevenciji pri prvim znakovima starenja kože lica. Savjetuje se osobama između 30 i 50 godina života. Koža nakon tretmana bude deblja, elastičnija, svježije izgleda te se znatno popravi kvaliteta kože uz uklanjanje umornog izgleda lica. Savjetuje se 1 do 3 tretmana te 1 tretman održavanja godisnje.

Tretman možete pogledati ovdje:

Cijena tretmana je 1. 500,00 kn a uz tretman poklanjamo i tretman laserskog čišćenja lica u vrijednosti od 500,00 kn i pripremu lica mikrodermoabrazijom također u vrijednosti od 500,00 kn

Što je lasersko čišćenje lica?

Radi se o tretmanu koji se posebno preporuča osobama s proširenim porama i problematičnim tenom, tj. aknama. Koristi se q switch neodimium yag laser koji najefikasnije uništava crne mitesere koji su zaostali u porama. Ujedno snažno osvježava i pomlađuje kožu. Tretman je bezbolan i bez oporavka a radi se cijelu godinu tj. čak i usred ljeta. Laser uništava bakterije koje potiču akne, a što je najvažnije, uklanja oštećene djelove kože od sunca. Velika prednost tretmana je što uklanjanjem mrtvog sloja kože na površini otvara pore te koža moze prodisati. Efekt lasera se može usporediti s peelingom lica. Koža odmah nakon lasera postaje svježa, glatka i sjajna. Savjetuje se ponavljati tretman više puta godišnje.

Tretman pogledajte ovdje:

Kako poboljšati efekt tretmana s faktorima rasta i PRP uređajem dermafrac?

Abrazivna priprema kože za tretman

Uloga mikrodermoabrazije prije tretmana jest da se skine mrtvi sloj kože koji guši kožu te isprazne začepljenje pore. Na taj način koža prodiše i znantno se poboljša rezultat tretmana jer nema zapreke da faktori rasta i PRP dopru do kože. Sam tretman abrazije je ugodan i bez oporavka. Koristi se posebni nastavak koji najtemeljitije uklanja mrtvi sloj kože.

Uz cijenu tretmana PRP i Faktora rasta Dermafracom,

uračunat je i tretman laserskog čišćenja lica i pripreme lica mikrodermoabrazijom GRATIS

Ova ponuda vrijedi do 10.1.2017.

Posjetite nas na adresi:

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284 D / 4. Kat, poslovni centar Almeria, Zagreb

Online naručivanje 

Pošaljite nam Vaš upit na: poliderma@poliderma.hr

Posjetite naš Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/PolidermaTV

Posjetite našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/Poliderma/
Posjetite našu Instagram stranicu: https://www.instagram.com/poliderma/

www.poliderma.hr

Obročno plaćanje moguće je sljedećim karticama:
American Express: do 6 rata
Diners: od 6 do 12 rata.
Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard i Visa do 24 rata.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr