Oblikovanje lica dermalnim filerima na bazi hijaluronske kiseline - Najnovija tehnika - Poliklinika Poliderma

Usluge

Oblikovanje lica dermalnim filerima na bazi hijaluronske kiseline – Najnovija tehnika

uto, 2. 10. 2018.

Oblikovanje lica dermalnim filerima sa hijaluronskom kiselinom

U današnjem svijetu estetike, a osobito estetike lica, mnogi bi ipak željeli zadržati notu prirodnog izgleda, uz dozu svježine koja čini znatnu promjenu. Manje ili veće korekcije u svrhu pomlađivanja lica, danas su uglavnom svima dostupni, no metoda kojom se tretman izvodi, možda i nije uvijek ona koja daje željeni rezultat i izgled.

Upravo radi šire dostupnosti tretmana dermalnim punjačima, otvara mogućnost da pojedini tretmani pomlađivanja i oblikovanja lica budu izvedeni od nedovoljno stručnih osoba. Najlakše je napuniti lice punjačima s rezultatom da lice izgleda poput lopte, pri čemu klijenti skupo plate tretman. U našoj poliklinici ovakve metode nisu praksa. Sigurnost klijenta i uspješnost tretmana i rezultata, na prvome su nam mjestu.

Upravo iz navedenih razloga, dr. Kaliterna pomno je osmislio posebnu metodu aplikacije punjača u svrhu oblikovanja i pomlađivanja lica, tzv. metodu „Tri uboda“. Metoda se bazira na ravnomjernoj aplikaciji dermalnog punjača u tri točke na licu.

Prvi ubod je kod vlasišta u sljepoočnoj regiji, drugi ubod u visini jagodične kosti a treći u području kuta usana. Na ovaj način maksimalno podižemo lice tj. postižemo srcolik oblik lica s naglašenim obrazima a uz prirodan izgled, dok donji dio lica suzimo. Što je najvažnije, stabiliziramo sljepoočnu regiju čime sprječavamo padanje lica. Po želji, iz tog mjesta uboda u sljepoočnoj regiji, možemo podignuti i obrve, što je veoma važno. Drugim ubodom na vrhu jagodične kosti postižemo efekt smanjenja podočnjaka te podižemo i naglašavamo obraz uz automatsko smanjenje nazolabijalnih bora. Trećim ubodom, kraj kuta usana, korigiraju se sami kutevi usana kako ne bi bili spušteni što inače daje tužan izgled.

Fotografija 1: usporedna fotografija prije i odmah nakon aplikacije punjača u svrhu podizanja obraza, na kojoj se jasno vidi smanjenje nazolabijalne bore.

Podizanje opbraza dermalnim filerima

Također, moguće su i slijedeće korekcije:

  • Oblikovanje usana
  • Popunjavanje i ublažavanje nazolabijalnih bora
  • Korekcija i popunjavanje bora u donjem dijelu lica

Za sve navedene tretmane uglavnom je dovoljno 2 do 3 ml dermalnog punjača koji traje oko 15 do 20 mjeseci ili 1 do 2 ml biostimulatora kolagena koji, ovisno o modelu, traje od 1 do 4 godine. S ovom tehnikom uz prirodan izgleda lica štedimo i novac. Za ovu vrstu tretmana dermalnim punjačima moguće je aplicirati i do 8ml punjača što osim velikog novčanog izdatka, rezultira i neprirodnim izgledom.

U video prikazu  možete pogledati kako izgleda tretman aplikacije dermalnih filera:

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr