OSJETLJIVA I OŠTEĆENA KOŽA: KAKO JE POPRAVITI ? - Poliklinika Poliderma

Usluge

OSJETLJIVA I OŠTEĆENA KOŽA: KAKO JE POPRAVITI ?

sri, 31. 1. 2018.

Body repair losion

Bez obzira na napredak tehnologije, nema adekvatnog rješenja za obnovu tanke i oštećene kože tijela, a pogotovo oštećene suncem. Laseri mogu ukloniti pigmentacije i kapilare ali ne i zadebljati kožu, što je najvažnije. Ako gledate žene i muškarce koji su u mladosti bili dugo na suncu, vidjet ćete da je njihova koža tanka i naborana te loše kvalitete. Osobito dekolte, ruke i noge.

Do pojave losiona Body Repair nije bilo načina da se koža zadeblja i obnovi. 

Losion Body Repair sadrži dobro poznati narodni lijek, gavez. Dr Kaliterna je osmislio losion Body Repair koji je prethodno uspješno primijenio na najtežim dermatološkim bolestima kao npr epidermoliza, morfea, radijacijski dermatitis…

Losion nije izliječio bolest nego je znatno popravio kvalitetu i izgled kože koja je postala zadebljana. Ljudi su manje patili te im se popravila kvaliteta života. Rane su ubrzano zacijelile, bol i svrbež su nestali.

 Za razliku od svih drugih losiona, ovo je losion koji je dr. Kaliterna primarno osmislio kako bi pomogao ljudima s najtežim kožnim oboljenjima kojima nije bilo pomoći. Drugi losioni su rađeni isključivo prema zahtjevima zdrave kože, za razliku od losion Body Repair. Stoga, kako bi popravili oštećenu kožu te kako bi ona bolje izgledala i bila bolje kvalitete, savjetuje se mazati losion Body Repair na kožu  jednom do dva puta dnevno.

Losion se savjetuje svim ljudima koji imaju osjetljivu i oštećenu kožu bez obzira na uzrok. Npr. psorijaza, neurodermatitis, oštećenje od sunca,…

Ako želite opet s ponosom pokazivati  dekolte i vrat, tada mažite tijelo losionom Body Repair koji znatno pomlađuje kožu.

U videu pogledajte rezultate primjene Body Repair losiona

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr