Poliderma u Hotelu Ambasador - Poliklinika Poliderma

Usluge

Otvorenje Poliklinike Poliderma u Hotelu Ambasador

U petak, 23. srpnja, u 20.00 sati u Opatiji, održano je otvorenje Poliklinike Poliderma u hotelu Ambasador. Liburnia Riviera Hoteli započeli su suradnju s dr. dermatovenerologije Dinkom Kaliternom koji je i vlasnik Poliklinike Poliderma.

Foto: Marin Ćuk Vurnek EVENTography_Dr. Kaliterna i njegov medicinski Team

Poliklinika Poliderma u Hotelu Ambasador oaza je zdravlja i ljepote u Opatiji te mjesto na kojem ćete se osjećati dobrodošlo i gdje će vas već pri samom dolasku dočekati ugodna atmosfera i prekrasan ambijent.

Na samom otvorenju uzvanici su imali prilike uživati u razgledavanju poliklinike, a zatim i u prigodnom programu koji se nastavio na predivnoj terasi Hotela Kvarner. Tom prigodom, gostima su se obratili član Uprave g. Karl Eckerstorfer, dr. Dinko Kaliterna i gradonačelnik Grada Opatije Fernando Kirigin.

“U LRH smo odlučili staviti veliki naglasak na razvoj zdravstvenog turizma kako bi Opatiju vratili na poziciju lidera zdravstvenog turizma kao što je to bila prije 130 godina. Stoga smo u ponudi zdravstvenog turizma koju razvijamo u sklopu naših hotela, ostvarili suradnju s priznatim i nagrađivanim doktorom Dinkom Kaliternom, rezultat koje je i ovaj današnji event otvaranja Poliklinike Poliderma. Putem ove poliklinike LRH dobiva jedinstvenu ponudu na Kvarneru u ovom segmentu zdravstvenog turizma kada je u pitanju ljepota i zdravlje” istaknuo je u svom govoru gospodin Karl Eckerstorfer.

Poliklinika Poliderma je započela s radom 2004. godine, a područje njezina rada su estetsko-korektivne procedure, kozmetologija, celulit, anti-aging medicina i laseri. Proizvodi branda My Skin by dr. Kaliterna – posebno osmišljene dermatološke kozmetike koju potpisuje sam dr. Dinko Kaliterna, će također biti uvršteni u wellness ponudu LRH hotela.

“U hotelu Ambasador, Poliklinika Poliderma nudit će najinovativnije i najbolje estetske tretmane dostupne u današnjem svijetu. Nudit će estetske tretmane za svaki tip tijela, tretmane matičnim stanicama, infuzije, preparativnu kozmetiku i konzultacije” izjavio je dr. Dinko Kaliterna.

Nekirurško oblikovanje i lifting lica, tretman Endolift, regenerativna medicina, enzimska terapija i infuzije samo su dio onoga za što će se budući korisnici Poliklinike Poliderma moći odlučiti u Hotelu Ambasador. Infuzije su jedna od trenutno najtraženijih usluga Poliklinike posebice jer pružaju mogućnost bržeg oporavka nakon COVID-a, odlične su za detoksikaciju organizma, jačanje imuniteta, u borbi protiv stresa, za vraćanje energije, kod kroničnog umora i iscrpljenosti, protiv mamurluka, Burn Out-a, alergija i glavobolja.

“Infuzije koje su u ponudi formulirane su tako da pomognu klijentu da se pomladi, prevenira bolesti i stanja ili kao pomoć kod kroničnih oboljenja. Svaka infuzija je kreirana kako bi pomogla kod specifičnih situacija pa tako i kod detoksa, celulita, dehidracije, mamurluka i nedostatka energije.“ Dinko Kaliterna

Poliklinika Poliderma – Hotel Ambasador

https://www.liburnia.hr/hr/poliklinika-poliderma

Više o samom otvorenju Poliklinike Poliderma u Opatiji:

https://www.presscut.hr/videoclip/MP4/2021/2021-07/2021-07-27/VideoClip_63B0C290-0175-406F-A888-22FB299659AB_4446505.mp4

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/video/vijesti/453454/gosti-iz-europe-dolaze-u-opatiju-na-tretman-maticnim-stanicama-jedini-takav-u-hrvatskoj-o-svemu-tome-za-rtl-danas-govori-osnivac-opatijske-poliklinik

https://net.hr/danas/hrvatska/otvorena-poliklinika-poliderma-u-opatiji-57e5e474-eec4-11eb-bfe7-2a185eddab94

https://extravagant.com.hr/najljepsi-event-ovoga-ljeta-odrzao-se-na-terasi-hotela-kvarner-povodom-otvorenja-poliklinike-poliderma-u-hotelu-ambasador/

AKCIJA u Poliklinici Poliderma

Laserska epilacija s popustima od 200 do 2.000 kn

Omogućujemo obročno plaćanje

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 08.00 - 19.00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr