Peglanje lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

sri, 18. 11. 2015.

Peglanje lica

Zamislite da lice možemo ispeglati da poprimi mladenački izgled bezbolno, bez komplikacija i oporavka! Nažalost to do nedavno nije bilo moguće, no zahvaljujući najnovijem laserskom tretmanu Clear lift sada je moguće.

Cilj lasera je izazvati mikroskopska oštećenja ispod površine kože te zamijeniti oštećeni kolagen s novim. Proces zamjene kolagena traje mjesecima. 

Laser istovremeno ublažava pigmentacije, smanjuje pore i crvenilo lica. Izražen je jaki efekt pomlađivanja i učvršćivanja lica. Lice postane punije te napetije. 

Najveća važnost ovog tretmana je u prevenciji starenja te se savjetuje posebno nakon 30. do 50. godine. Na taj način najbolje sačuvate mladenački izgled lica. Odmah nakon tretmana vidi se razlika i lice izgleda svježije. 

Kroz naredne mjesece će lice sve bolje izgledati. Broj tretmana ovisi o stanju lica i o očekivanjima, te treba prosječno 1 do 3 tretmana. Razmak između tretmana je od 3 do 4 tjedna iako može biti i veći bez utjecaja na rezultat. 

Ovaj tretman je trenutno najefikasniji neinvazivni tretman koji daje rezultate kao invazivni. Clear lift je najveći napredak laserskog pomlađivanja. Najveća novost je što se tijekom tretmana može mijenjati dubina prodora lasera te se sva 3 sloja kože pomlađuju. 

Cijena tretmana ovisi o broju impulsa lasera tj. površini i broju nastavaka koji se koristi. Cijene su prosječno 3000 do 4000 kuna a ostali tretmani oko 1000 do 2000 kuna.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr