Piano - najnovija metoda pomlađivanja lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

Piano – najnovija metoda pomlađivanja lica

uto, 3. 3. 2015.

pomlađivanje lica

Profesor Marini iz Trsta i ja smo za sada jedini koji koristimo Piano metodu pomlađivanja lica, posebno predviđenu za kožu oštećenu suncem.

Ova metoda se posebno savjetuje osobama sa oštećenjem kože od sunca pogotovo sa crvenilom, manjim kapilarama, pigmentacijama te neujednačenim izgledom lica. Posebno dobro djeluje kod melasme, rosaceje, kod osoba sa sklonosti crvenilu lica i kao prevetivni tretman protiv starenja. Metoda koristi Q Sswitch laser koji koristi Neodimium yag laser i KTP Q switch laser. Cilj tretmana je ujednačavanje tena da lice izgleda svježe i odmorno bez pigmentacija, te uklanjanje znakova oštećenja kože od sunca. Ujedno uklanja manje kapilare sa crvenilom, te pri tome potiče obnovu novog kolagena.

Tretman se sastoji od 3 dijela. Prvo se prelazi sa blažom snagom, potom se koristi veća snaga Neodimum yag lasera. Ova 2 dijela su bezbolna, bez komplikacija i oporavka. U trećem dijelu se prelazi sa KPT laserom koji maksimalno uklanja pigmentacije i kapilare. Ovaj dio je praćen sa manjim peckanjem i oporavkom od prosječno 3 do 5 dana. Po želji sva 3 dijela tretmana mogu se napraviti odjednom ili odvojeno. Tretman jako dobro djeluje na pigmentirane podočnjake. Trenutno je ovo najefikasniji tretman za izbjeljivanje tj. ujednačavanje tena lica. Više detalja o ovom nevjerojatnom tretmanu pročitajte za 15 dana u blogu dr Kaliterne.

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr