Pico laser i tetovaže - Poliklinika Poliderma

Usluge

Pico laser i tetovaže

pet, 12. 8. 2016.

Pico laser i tetovaže

Ponekad uklanjanje tetovaže zna predstavljati velik problem, osobito ako se radi o višebojnim ili tetovažama preko tetovaže.

Postoje brojna ograničenja prilikom tretmana i nije moguće predvidjeti broj istih. Nažalost broj tretmana ponekad bude veći od očekivanog, a postoji mogućnost da rezultati budu neuspješni, što je ponekad frustrirajuće i za nas i za pacijente. Gubitak novca, strpljenja a najviše vremena, obeshrabruje i čini nas zajedno nesretnima . Razmak između tretmana je 30 do 45 dana, ukoliko je potrebno odraditi, npr., 7 tretmana, vremenski se sve prilično oduži.

Veliku nadu su donjeli pico laseri jer navodno daju znatno bolje rezultate i upola manji broj tretmana. Je li to zaista tako ? Nažalost, ni približno. Za uklanjanje tetovaže potrebno je što kraće trajanje laserskog impulsa i što veća snaga. Pico laser ima trajanje 12 000 000 dio 1 sekunde ili 12 milionti dio sekunde. Do sada je bilo ne zamislivo da je moguće proizvesti takav laser. Izdvajamo Quantin pico  laser, koji se za sada pokazuje najzahvalnijim do izlaska Fotoninog na tržište. Alma lasers također ima kvalitetan pico laser. Postoji niz drugih pico lasera. Oni imaju neviđenu snagu u izrazito kratkom trajanu. Npr. Quantin pico laser ima toliko snage da pokrije struju za cijeli Pariz za 12 milionti dio sekunde.No, tolika snaga ima za posljedicu da koža nakon tretmana s pico laserom izgleda kao da je pogodio bacač plamena: mjehuri, plikovi, rane, otok, …. Zbog velike snage pico lasera koža “proključa”, te je samim time i tretman prilično bolan. Uz neestetski segment, i oporoavak zna potrajati. Česte su komplikacije, kao što su gubitak boje kože i ožiljci. Istina, potrebno je oko 30% manje tretmana, no pitanje da li se to isplati ? Ako je jedan bolji pico laser stoji oko 220 000,00 eura bez PDV-a, pitanje je koliko onda treba stajati 1 tretman? Po matematičkoj računici, jedan tretman bi trebao stajati od 1 000 eura na više. Pitanje je, da li se to isplati? Razmotrili smo i drugu opciju. Niko sretniji od nas da s jednim tretmanom uklonimo 100% tetovažu no nažalost, nemamo čarobni štapić. Unatoč tome, možemo učiniti mnogo više nego do sada. U našoj poliklinici koristimo QX Max od Fotone, koji je najefikasniji laser. Prije tretmana koristimo Q switch frakcijski laser koji ima izuzetnu snagu i velik prodor kako bi se “oštetila” tetovaža, tj. Probuši se koža kako bi kasnije tetovaža brže i lakše “isplivala” na površinu kože. Potom se više puta zaredom prelazi Q switch laserom. Rezultati su 30 do 50% bolji. Nakon ljeta nam stižei Q switch ruby laser od Quante čije je djelovanje, mogli bismo reći, zaista čudesno. Naime, najbolje što se danas može ponuditi za uklanjanje tetovaže jest kombinacija Q switch frakcijskog laser s Q switch laserom. Za još bolje rezultate, istovremeno ili naknadno kombiniramo više različitih Q switch lasera. Tretman pico laserom je u redu ukoliko imate viška vremena i novca.

Spremamo vam još jedno veliko iznenađenje vezano za uklanjanje tetovaže. Iako je aparat već u našoj poliklinici, o detaljima ćemo na jesen. 

Voljeli bismo da se uključite u diskusiju i iznesete vaša iskusva i ideje oko uklanjanja tetovaža. Samo na taj način možemo više pomoći klijentu jer povratna informacija i iskustva su nam od velike koristi za unaprijeđenje usluga. Dajemo sve od sebe koliko je moguće da se smanji broj tretmana. S ponosom ističemo kako smo najbolje opremljena poliklinika u RH što se tiče izvođenja tretmana uklanjanja tetovaža, a samim time naš stručni medicinski tim upravo na tom području ima i bogato iskustvo u radu. Očekujemo vašu diskusiju u koju će se rado uključiti i dr. Kaliterna sa savjetima i iskustvima, te će rado odgovariti na vaša pitanja.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr