POSEBNE PONUDE NA TRETMANE LICA U STUDENOME - Poliklinika Poliderma

Usluge

POSEBNE PONUDE NA TRETMANE LICA U STUDENOME

pet, 3. 11. 2017.

TRETMANI LICA U STUDENOME

MEZOTERAPIJA DERMAROLEROM

Nadolazeće zimske vremenske prilike i uvjeti, itekako utječu na stanje naše kože. Hladan zrak, vjetar, suhe, zatvorene i grijane prostorije, izazivaju svojevrsne traume na našoj koži. Koža popuca, postaje suha, beživotna. Upravo zato potrebno je pripremiti kožu na nove vremenske uvjete, i dati joj novi sjaj!

Pripremili smo za Vas posebne ponude za tretmane lica koji obnavljaju, hidratiziraju i regeneriraju kožu lica. Prevenirajte starenje kože lica, uklonite umoran izgled i zablistajte u jesenskim danima uz nove radne pobjede! Pomladite i osvježite svoj izgled uz tretmane koji će dati poseban, prirodan tonus vašem licu. Tretmani su bezbolni, bez oporavka, te daju prirodan, osvježavajući izgled.

Za vas smo pripremili posebne ponude na tretmane mezoterapije dermarolerom: PRP, AKTORI RASTA I HIJALURON.

ŠTO JE MEZOTERAPIJA?

Mezoterapija je metoda apliciranja aktivnih tvari kroz kožu. Injekcija je bila glavna metoda apliciranja mezoterapije, no s brojnim nedostatcima. Ti se nedostatci manifestiraju brojnim ubodima iglom, uslijed čega nastaju i brojne modrice te često dolazi do natečenosti.

Pored toga, strah od igle nije rijetka pojava kod pacijenata/klijenata. Budućnost mezoterapije čine mikroskopska oštećenja kože kroz koja se apliciraju aktivne tvari. Spomenuta metoda predstavlja najnježniji i najprirodniji način izvođenja mezoterapije. Dermaroleri, tj.valjci s manjim iglicama, najbolji su primjer jer je tretman bezbolan dok istovremeno rade mehanička

oštećenja kolagena što potiče razvoj novog kolagena te dodatno poboljšava rezultat. Po svim ispitivanjima, klijentima je dermaroler, i to jednoglasno, bio najomiljeniji način izvođenja mezoterapije. Dermaroler u cijelosti zamjenjuje injekcije i mezogun za izvođenje mezoterapije.

ŠTO JE DERMAROLER?

Cilj je da se pomoću dermarolera ošteti koža pri čemu dodatno pomaže vakuum. Vakuum podiže kožu čime se lakše naprave kanali na površini kože kroz koje se direktno injektiraju hranjive tvari. Dermarolerom se hranjive tvari ravnomjerno ubrizgavaju po cijelom licu, za razliku od izvođenja tretmana iglom. Tako mezoterapija znatno dublje prodire, pri čemu se maksimalno iskoriste hranjive tvari. Pored najboljih rezultata, važno je napomenuti i to da je sam tretman bezbolan i načelno bez oporavka.

Zbog oštećenja kože, možemo direktno ubaciti razne tvari kroz kožu jer nastaju kanali kojima tvari prodiru u kožu. Tako metoda 1000 puta povećava prodiranje tvari kroz kožu.

Ovisno o duljini iglice, mogu se izazvati površinska i dubinska oštećenja kože. Nakon oštećenja kože dešavaju se brojna zbivanja koja obnavljaju kožu. Oštećenje potiče jačanje postojećeg kolagena uz razvoj novog kolagena. Metoda je jedinstvena po tome što se oslobađaju faktori rasta koji potiču razvoj novih krvnih žila čime se jača prokrvljenost kože. Prednost metode je što je vrlo jednostavna i po rezultatima koji zasjenjuju brojne druge najnovije tehnologije. Dermaroler presijeca priraslice čime se koža vraća na površinu i uklanja udubljenje tj. ožiljak. Ujedno je bitan razvoj novog kolagena za smanjivanje ožiljaka i bora.

KOJI TRETMAN MEZOTERAPIJE ODABRATI?

PRP

Želite svjež, odmoran i blistav izgled? PRP je tretman koji prakticiraju mnoge zvijezde današnjice, a toplo ga preporučuje i naš svjetski poznat model, Tatjana Dragović.

Pomlađivanje s vlastitom krvi tzv. PRP tretman, jedan je od najefikasnijih tretmana pomlađivanja i obnove kože. Ideja je da se krv obradi, te izdvoje faktori rasta i matične stanice koje se ubrizgavaju u lice, budući da oni snažno potiču razvoj novog kolagena i preveniraju starenje kože, te imaju veliku važnost u pomlađivanju kože. S godinama se smanjuje razvoj faktora rasta te je njihovo nadomještavanje nužno kako bi se koža održala mladolikom.

Redovna cijena prvog tretmana iznosi 2. 800,00 kn, a tokom studenoga, cijena je snižena na 2. 500, 00 kn

VIŠE O TRETMANU POGLEDAJTE U VIDEO SVJEDOČENJU TATJANE DRAGOVIĆ:

FAKTORI RASTA

Faktori rasta su bjelančevine odgovorne za komuniciranje između stanica. Potiču bolji rad stanica uz jak efekt obnove i pomlađivanja kože te brojne druge funkcije.

Cilj tretmana nije smanjivanje bora, ožiljaka niti zatezanje lica, već prevencija razvoja bora, “padanja” lica i starenja. Tretman se preporuča u prevenciji pri prvim znakovima starenja kože lica. Savjetuje se osobama između 30 i 50 godina života. Koža nakon tretmana bude deblja, elastičnija, svježije izgleda te se znatno popravi kvaliteta kože uz uklanjanje umornog izgleda lica. Savjetuje se 1 do 3 tretmana te 1 tretman održavanja godisnje. Za razliku od faktora rasta izdvojenim iz vlastite krvi, ovi su proizvedeni umjetno.

Redovna cijena jednog tretmana iznosi 1. 500,00 kn, a tokom studenoga, cijena je snižena na 1. 300, 00 kn po tretmanu

Više o tretmanu, video svjedočenje i detaljnu recenziju, pogledajte na linku ovdje: https://www.poliderma.hr/Usluge/Tretmani-lica/Faktori-rasta

HIJALURONSKA KISELINA

Hijaluronska kiselina je osnovni građevni sastojak kože. Daje koži elastičnost, napetost i hidraciju. Kada se u koži smanji hijaluronska kiselina, oštećuje se zaštitna barijera kože te se koža ne može dobro braniti i odrađivati svoju funkciju. Zato je potrebno redovito obnavljati hijaluronsku kiselinu kako bi se koža normalno sačuvala od štetnog okoliša i da bi se spriječilo starenje kože. U tu svrhu površine obnove tj., nadoknade, koriste se većinom injekcije no tretman je bolan i neugodan zbog brojnih uboda. Ujedno često zaostaju modrice te se ne može ravnomjerno rasporediti hijaluronska kiselina. Uređaj Dermafrac nadomještava sve navedene mane apliciranja hijaluronske kiseline putem injekcije. Koža nakon tretmana postaje meka, glatka, sjajna i napeta. Tretman se savjetuje i ženama i muškarcima u dobi od 30 do 50 godina.

Redovna cijena jednog tretmana iznosi 1. 400,00 kn, a tokom studenoga, cijena je snižena na 1. 100, 00 kn po tretmanu

Ove ponude vrijede do 30.11.2017.

Posjetite nas na adresi:

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284 D / 4. Kat, poslovni centar Almeria, Zagreb

Online naručivanje 

Pošaljite nam Vaš upit na: poliderma@poliderma.hr

Posjetite naš Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/PolidermaTV

Posjetite našu Facebook stranicu: https://www.facebook.com/Poliderma/
Posjetite našu Instagram stranicu: https://www.instagram.com/poliderma/

www.poliderma.hr

Obročno plaćanje moguće je sljedećim karticama:
American Express: do 6 rata
Diners: od 6 do 12 rata.
Zagrebačka banka: Maestro, Mastercard i Visa do 24 rata.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr