Prijenos masti za korekciju obraza i podočnjaka - Poliklinika Poliderma

Usluge

Prijenos masti za korekciju obraza i podočnjaka

pet, 9. 9. 2016.

Prijenos masti za korekciju obraza i podočnjaka

Mast se koristi prvenstveno za nadoknadu volumena, oporavak i obnovu tkiva.

Dokazano je da mast luči brojne spojeve koji potiču regeneraciju tkiva. Većim dijelom za to su zaslužne matične stanice unutar masnog tkiva.

 Prilikom nedavnog usavršavanja i educiranja u Costa Rici, dr. Kaliterna isprobao je novu, usavršenu tehniku pomlađivanja lica prijenosom masti.

Educiranje o ovoj tehnici traje već pet godina, a od kada se dr. Kaliterna prvi puta susreo s njom, tehnika se uvelike razvila. Više nema centrifuge, koriste se nove igle za ubrizgavanje masti, dodaje se vlastita krv u mast, …. Rezultati traju od 5 do 10 godina a moguće i duže. Sve dosadašnje primjedbe na ovu tehniku pomlađivanja, više ne nalaze uporišta, koliko je spomenuta tehnika do sada razvijena.

Tretman se radi u lokalnoj anesteziji koja se najčešće daje u trbuh ili slabine odakle se bezbolno vadi mast. Mast se se prvo pročisti a nakon toga se ubrizgava u lice također pod lokalnom anestezijom te je tretman bezbolan.

Čini se da je mast najbolje i najprirodnije rješenje korekcije volumena za prirodni izgled te za podočnjake, osobito ako su s tamnom pigmentacijom. Ključ uspjeha je tehnika ubrizgavanja koja mora biti usporena. Pored toga postoji niz drugih faktora. Rezultati kolega dr. Kaliterne na Costa Rici su zapanjujući, vidljivi i totalno prirodni. Tretman pomlađivanja vlastitom masti, puno je efikasniji od pomlađivanja punjačima. Prema dosadašnjem iskustvu, tretman ubrizgavanja vlastite masti, najefikasniji je kod tretiranja tamnih podočnjaka. Kod ovog tretmana je bitno pomalo puniti kožu mastima pa ponavljati proces. Još jedna prednost pred punjačima je ta da su omjer cijene i vremenski period efektivnosti tretmana puno isplativiji. Punjači prilično koštaju, a rezultati kraće traju. Ono što je zaista dojmljivo jest to da se nakon tretmana melasma gotovo u cijelosti ukloni, ožiljci se smanje a koža poprimi neviđeno dobar izgled uz korekciju volumena. Rezultat tretmana se ne vidi odmah nego je potrebno par mjeseci. Oporavak je od 3 do 5 dana zbog manjeg otoka. Smatramo da je ovo najvrjedniji i najbolji tretman jer je 100% prirodan a daje najbolje rezultate.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr