Prvi rezultati i iskustva najnovijeg tretmana pomlađivanja DermaFrac uređajem - Poliklinika Poliderma

Usluge

Prvi rezultati i iskustva najnovijeg tretmana pomlađivanja DermaFrac uređajem

pon, 4. 4. 2016.

Dermafrac

Pomlađivanje s vlastitom krvi tzv. PRP tretman jedan je od najefikasnijih tretmana pomlađivanja i obnove kože. Ideja je da se krv obradi, te izdvoje faktori rasta i matične stanice koje se ubrizgavaju putem igle.

Rezultati i iskustva PRP tretmana su više nego sjajni, no problem je što treba nekoliko stotina uboda iglom što je nelagodno i bolno, te često praćeno oporavkom od najmanje par dana. Česte su velike modrice. Najveći problem je što se tretman ne može izvesti precizno da bi se jednakomjerno ubrizgao PRP.

U Poliklinici Poliderma otišli smo korak dalje, te prvi počeli raditi sa posebnim uređajem PRP terapiju

Cilj je da se pomoću dermarollera ošteti koža pri čemu vakum dodatno pomaže. Vakum podiže kožu i time se lakše naprave kanali na površini kože. 

Na taj način faktori rasta znatno dublje prodiru pri čemu se maksimalno iskoristi PRP.  Najvažnije, pored najboljih rezultata, je što je sam tretman bezbolan i načelno bez oporavka. Sam PRP tretman možete pogledati ovdje

Što se tiče samih rezultata, pacijentica je došla na kontrolu 10 dana nakon tretmana PRP-a sa uređajem Dermafrac, te je doktor ostao ugodno šokiran. Promjene na licu su bile značajne. 

Nazolabijalne bore su se značajno smanjile, a lice je poprimilo željeni V oblik kao glavnu odliku mladenačkog izgleda. Brada je postala špičasta, a obrazi podignuti te popunjeni. 

Najvažnije, lice ima oblik trokuta s vrhom prema dolje što je glavni cilj. Ovaj tretman nije namijenjen za navedeno, već da popravi izgled i kvalitetu kože uz prevenciju starenja. 

Očito zahvaljujući dermarolleru su postignuti navedeni rezultati. Da smo koristili injekciju ni približno ne bismo postigli ovaj rezultat. Uskoro krećemo sa drugim tretmanom te ćemo prikazati rezultate. 

Pogledajte sljedeći video ćete vidjeti rezultate i iskustva PRP tretmana s uređajem Dermafrac koji daje najbolje rezultate. Rezultati s uređajem Dermafrac su nemjerljivo bolji od davanja PRP tretmana s injekcijom što postaje stvar prošlosti.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr