Sa kremom Zeoclear do čistog tena - Poliklinika Poliderma

Usluge

Sa kremom Zeoclear do čistog tena

pon, 14. 12. 2015.

krema za akne

Akne su najčešća dermatološka bolest pri čemu prehrana igra veliku ulogu, stoga ne čudi što na tržištu postoje brojni pripravci za akne.

Laiku se teško snaći oko izbora proizvoda. Nažalost većina proizvoda ima dvojben efekt stoga sam odlučio izraditi kremu Zeoclear koja efikasno pomaže kod problematičnog tena i kod akni. Kako bi postigli što veći uspjeh savjetuje se redovito čistiti lice i promjeniti prehranu uz unos određenih dodataka prehrani. Ako su teže akne potrebno je dodatno provoditi terapiju pri čemu lokalni retinoidi i laseri igraju glavnu ulogu.

Krema Zeoclear rađena je od minerala zeolit koji ima snažan protuupalni efekt, jako potiče cijeljenje kože i regulira ph vrijednost kože što je izuzetno bitno kod akni. Zeolit u kremi Zeoclear posebno je obrađen te ima najstiniju česticu koja prodire u unutrašnjost stanice te na sebe veže štetne tvari koje potom iznosi van. Na taj način snažno potiče rad stanica i branu od štetnih čestica radikala. Rezultati kreme Zeoclear vide se vrlo brzo. Savjetuje se kremu nanositi na dobro očišćeno lice ujutro i navečer, a za bolji rezultat se savjetuje ciljano nanijeti na problematična mjesta više puta. Postoje 2 oblika kreme Zeoclear za sve tipove kože. Kod akni kao posljedica upale zaostaje crvenilo koje dugo traje i često više smeta od samih akni jer se teško prikriva. Crvenilo jako dugo traje i jedino ga je moguće ukloniti laserski. Krema Zeoclear nije namjenjena protiv crvenila kože ali ga izrazito ublažava.

Kako bih što više pomogao svojim klijentima dajem pismene upute o prehrani i dodacima prehrani. Cijena kreme Zeoclear je 150 kuna, a za sada se može kupiti u Poliklinici Poliderma ili poslati poštom na kućnu adresu. Kako bi se uvjerili u efikasnost kreme Zeoclear pogledajte snimke prije i poslije korištenja kreme, te video svjedočenje.

AKCIJA U SVIBNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Laserska epilacija nogu i bikini zone = 2.500kn
Laserska epilacija nogu, bikini zone i pazuha = 3.000kn

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr