Smanjivanje podbradka - Poliklinika Poliderma

Usluge

Smanjivanje podbradka

sri, 9. 12. 2015.

Smanjivanje podbradka

Podbradak je vrlo čest estetski problem koji se ne može ukloniti bez obzira na prehranu, vježbu i mršavljenje.

Često je genetski izražen i ima tendenciju povećanja sa godinama. Donedavno je liposukcija bila efikasno rješenje do pojave neagresivnih tretmana. Podbradak nastaje kao posljedica rasta masnih stanica. U svrhu smanjenja podbradka od neagresivnih tretmana koristi se mezoterapija, radio valovi, ultrazvuk i razne injekcije za topljenje masnog tkiva. Većina navedenih tretmana daje slabije rezultate, potreban je veći broj tretmana praćeno sa komplikacijama i oporavkom do par dana.

Što je novo od tretmana za smanjivanje podbradka?

1. AQUALYX je otopina na bazi žučnih kiselina koje prirodno razgrađuju masne stanice, a ubrizgava se putem posebne igle. Ovo je trenutno najefikasnija metoda za smanjivanje podbradka. Koristi se posebna produljena igla koja direktno prodire u masne stanice zbog svoje duljine, za razliku od drugih sredstava koji koriste kratke igle te ne uspiju ubrizgati otopinu direktno u masno tkivo. Nakon tretmana moguć je manji otok uz osjetljivost koja brzo prođe. Rezultati se vide nakon par tjedana od tretmana.

2. PEMF TEHNOLOGIJA; uređaj Venus Legacy jedini je uređaj koji kombinira radio valove sa magnetnom energijom uz vakum. Zbog vakuma se stvara nabor kože koji direktno približava masno tkivo da bi ga 4 elektrode najefikasnije uništile uz jak efekt zatezanja. Tretman je bezbolan i nema oporavka. Prednost ovog tretmana je što jedini istovremeno topi masno tkivo uz zatezanje kože da ne zaostane višak kože nakon topljenja masnog tkiva. Rezultati se vide mjesecima nakon tretmana, te budu svaki dan sve bolji.

Kako izabrati tretman?

PEMF TEHNOLOGIJA: dovoljna je ako se radi o manjem do srednje jako izraženom podbradku. Treba prosječno 3 do 5 tretmana, a rade se u razmacima od 2 do 3 tjedna. Po želji za bolji rezultat može se kombinirati sa Aqualyx-om.

PEMF TEHNOLOGOIJA + AQUALYX: savjetuje se kod srednje do jače izraženog podbradka. Prvo se radi tretman sa Venus Legacy uređajem te se potom ubrizga Aqualyx. Broj tretmana je individualan i prosječno iznosi 3 do 5 tretmana, u razmacima od 2 do 4 tjedna. Ovisno o rezultatu nije uvijek nužno kombinirati oba tretmana.

Kada se vidi rezultat?

Prosječno se par tjedana nakon tretmana vidi početni rezultat koji bude sve bolji u narednih par mjeseci. Nije moguće točno procijeniti rezultat, kao ni broj potrebnih tretmana jer je to individualno od osobe do osobe.

Cijene tretmana:

VENUS LEGACY: 800 kn po 1 tretmanu
AQUALYX: 1000 kn po 1 tretmanu
VENUS LEGACY+AQUALYX: 1500 kn prvi tretman, ostali tretmani po 1300 kn

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr