Što je potrebno znati o anticelulitnim tretmanima prije odabira tretmana? - Poliklinika Poliderma

Usluge

Što je potrebno znati o anticelulitnim tretmanima prije odabira tretmana?

čet, 15. 3. 2018.

anticelulitni tretmani"

Celulit je jedan od najčešćih estetskih problema na koji nije imuna niti jedna žena. Budući da se kod celulita ne radi o masnim stanicama, već o degeneriranom vezivnom tkivu, koje se tretira kao bolest, potreban je i poseban pristup koji daje rezultate. Prehrana u ovome igra veliku ulogu, no, ponekad nije dovoljna. Postoje tretmani koji su minimalno invazivni ili neinvazivni, a uspješno i dugoročno riješavaju problem celulita. Koje tretmane odabrati, te kako oni djeluju, pročitajte u nastavku teksta.

ZAŠTO SU MINIMALNO INVAZIVNI TRETMANI NAJEFIKASNIJI U BORBI PROTIV CELULITA?

Jedna od većih prednosti minimalno iznvazinih tretmana za uklanjanje celulita jest ta što u prvom redu djeluju ispod kože. Na taj način jedini dolaze u direktan dodir s degeneriranim vezivnom tkivom koje se uništi radio valovima (Thermi), plazmom (J plazma) ili optičkom energijom (laserska lipoliza). Uništenjem degeneriranog vezivnog tkiva dolazi do zamjene s novim vezivnim tkivom. Istovremeno je snažno izražen efekt jačanja cirkulacije te noge više ne natiču i nema osjećaja hladnoće u nogama. Koža koja je stanjenja znatno se zadeblja. Dolazi do zatezanja i oblikovanja kože tj. tretiranog dijela tijela. Bez obzira koliko trenirali i pazili na prehranu nije moguće tako utegnuti tj. učvrstiti tijelo, osobito unutarnji dio bedara i područje ispod nabora stražnjice, kao što to mogu minimalno invazivni tretmani. Masne stanice se 100% unište trajno te izađu iz tijela putem mokraće. Ujedno dolazi do zadebljanja kože.

Više o samim tehnologijama i minimalno invazivnim tretmanima pročitajte na linkovima:

Thermi    (https://www.poliderma.hr/Tehnologije/Thermi-rf-najveca-revolucija-oblikovanja-lica-i-tijela)

J Plasma    (https://www.poliderma.hr/Tehnologije/J-Plasma)

Lasrska lipoliza    (https://www.poliderma.hr/Tehnologije/Lipoliza)

Foto: rezultat nakon tretmana uklanjanja celulita minimalno invazivnim tretmanom

laserska_lipoliza_clanak
laserska lipoliza

ZAŠTO LIPOSUKCIJA NIJE RJEŠENJE ZA CELULIT?

Liposukcija ima slab efekt na celulit jer ne djeluje na vezivno tkivo već na masno tkivo, a celulit je bolest vezivnog tkiva. Tretman liposukcije pri tome ne stvara novo vezivno tkivo, ne zadebljava kožu te ne potiče cirkulaciju, a što je potrebno kako bi se celulit uspješno uklonio. Uklanjanjem masnog tkiva dolazi do viška kože jer klasična liposukcija nema efekt zatezanja kože, za razliku od laserske. Često nastaju i udubljenja kože. Zaostaju dugotrajne modrice i naticanje uz bol, tj. osjetljivost tretiranog dijela. Liposukcija se koristi za liječenje sličnog stanja celulitu tzv. lipoedem koji je obilježen debljanjem samo u području bokova i stražnjice dok je tijelo normalne građe.

KOJI SU JOŠ TRETMANI USPJEŠNI U TRETIRANJU CELULITA?

Neinvazivni tretmani uređajima Venus Legacy i MedContour Multipower platformom, efikasni su jer djeluju snažno kako bi se uništilo degenerirano vezivno tkivo, pri čemu se stvara novo i jača sama cirkulacija. Većina drugih tretmana slabije djeluje na vezivno tkivo te zato nisu u toj mjeri efikasni. Uz to, ovi uređaji zaglađuju i zatežu kožu, te je ona na dodir meka i baršunasta, te znatno zategnuta.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr