Tatjana Dragović na tretmanu pomlađivanja u Polidermi - Poliklinika Poliderma

Usluge

Tatjana Dragović na tretmanu pomlađivanja u Polidermi

pet, 10. 3. 2017.

 

Tatjana Dragović na tretmanu pomlađivanja

PRP tretman pomlađivanja s vlastitom krvi jedan je od najpopularnijih tretmana za pomlađivanje lica i prevenciju starenja.

U to se uvjerila i jedna od naših najpoznatijih modela svjetskog glasa, Tatjana Dragović, kojoj je PRP jedan od najdražih tretmana lica radi odmah vidljivih i dugotrajnih rezultata.

tatjana_dragovic_tretman

Budući da na Tatjaninom licu nema tragova starenja, PRP je idealan tretman koji će starenje i prevenirati. Cilj nije smanjiti bore niti zategnuti ili “podići” lice, već popraviti izgled, strukturu i kvalitetu kože uz svjež izgled.

tatjana_dragovic

Obično se koristi injekcija što je loša strana tretmana zbog brojnih uboda, modrica i naticanja lica što zahtjeva oporavak do 5 dana. Sam proces apliciranja PRP-a uređajem dermafrac nije kao što je bio slučaj s Kim Kardashian jer nema injektiranja krvi tijekom tretmana, niti zaostaju tragovi krvi. Problem je što s injekcijom ne možemo ravnomjerno zahvatiti lice niti u istu dubinu ubrizgati faktore rasta i matične stanice koje pomlađuju kožu.

tatjana_dragovic_prp

Upravo iz navedenih razloga, jedini koristimo uređaj Dermafrac koji uklanja sve nedostatke apliciranja PRP-a putem injekcije. Nema boli ni oporavka a znatno je bolji rezultat jer dermaroler “buši” kožu te se kroz rupice ubrizgavaju faktori rasta s matičnim stanicama. Prije tretmana smo uradili tretman frakcijskim laserom Clear lift za što bolji rezultat. Naime, laser ošteti kožu što je znak da faktori rasta i matične stanice bolje “popravljaju” oštećenja. Time dobivamo bolji rezultat, a savršen ten i mladolik izgled naše drage Tatjane to zaista i dokazuje!

Pogledajte video prikaz tretmana:

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr