THERMI FACE - najnoviji tretman za pomlađivanje lica - Poliklinika Poliderma

Usluge

THERMI FACE – najnoviji tretman za pomlađivanje lica

čet, 26. 4. 2018.

Thermi face - pomlađivanje lica

Isprobajte najnoviji tretman pomlađivanja lica radiovalovima: sigurno, bezbolno, bez oporavka, a rezultat je zadivljujući!

Thermi face jedan je od najnovijih, učinkovitih tretmana za pomlađivanje lica, vrata i dekoltea pomoću radio valova. Tretman se izvodi uređajem Thermi koji predstavlja najnoviju generaciju uređaja za pomlađivanje, a djeluje po principu zagrijavanja i radiovalova. Radiovalovi su izrazito popularna metoda pomlađivanja zato što su sigurni, pogodni za sve tipove kože, rade se ljeti, nema oporavka, ne bole a daju jako dobre rezultate.

Uređaj Thermi koristi poseban nastavak kojim se kružnim pokretima masira lice a po potrebi i vrat i dekolte. Thermi je jedini uređaj koji ima mogućnost točnog praćenja zagrijavanja kože za što bolje rezultate te da se tako spriječi eventualno oštećenje kože.
Radio valovi pomoću zagrijavanja izazivaju jak efekt pomlađivanja i obnove kože uz efekt regeneracije i zatezanja. Kod uređaja Thermi se postavi željena temperatura do koje želimo zagrijati tkivo te pomoću senzora točno možemo pratiti jesmo li postigli željenu temperaturu. Sam tretman je bezbolan, ugodan, bez oporavka a uspoređuje se s toplom masažom.
Po želji se uz lice mogu tretirati vrat i dekolte. Tretman je također veoma pogodan za područje oko očiju. Savjetuje se osobama koje imaju očuvan oblik lica a žele sačuvati prirodan i mladolik izgled. Rezultat osvježenja vidi se većinom odmah nakon tretmana a postaje sve bolji vremenom i razvojem novog kolagena. Ovisno o stanju kože u prosjeku je potrebno uraditi od 1 do 3 tretmana i barem jednom godišnje održavati rezultat kako bi dulje trajao. Razmak između tretmana je 7 do 20 dana. Tretman daje svježinu licu uz jak efekt učvršćenja i pomlađivanja, kvalitete i izgleda kože. Kako vrijeme ide dalje rezultat je sve bolji.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr