Uklanjanje neželjene trajne šminke - Poliklinika Poliderma

Usluge

Uklanjanje neželjene trajne šminke

čet, 3. 11. 2016.

Uklanjanje neželjene trajne šminke

Trajna šminka zvuči kao idealno dugotrajno riješenje no, vrlo često nakon određenog vremena dolazi i potreba za uklanjanjem trajne šminke iz raznih razloga, osobito estetskih.

Radi se o određenoj vrsti polutrajne tetovaže koja se nanosi sitnim iglama i pigmentima koji mogu ostati pod vašom kožom godinama.

Jedino efikasno rješenje je laser. Nažalost, vrlo često je tretman kompliciran i s neizvjesnim ishodom. Optička energija uništava pigment tj. tvar koja daje boju s temperaturom od oko 1000 C. Ukoliko se radi o svijetlom pigmentu vrlo često se tijekom tretmana desi da pigment potamni što dodatno komplicira uklanjanje.

Koriste se laseri za uklanjanje tetovaža. Boje su općenito svjetle te ionako same po sebi otežavaju uklanjanje jer nema baš efikasnih lasera za njih. Broj tretmana nije moguće odrediti a rezultati nisu baš bajni. Druga opcija je primjena lasera koji mehanički oštećuju kožu te se pigment izbacuje kroz kožu. Ovo je efikasnija i prihvatljivija metoda.

Uređaj Plexr koristi iglu iz koje se izbacuje iskra tj. plazma koja mehanički oštećuje kožu. Puno je nježniji od lasera, sigurniji je, te uz manji broj tretmana daje bolji rezultat. Stoga primjena uređaja Plexr je velika pomoć kod uklanjanja neželjene šminke tj. trajnog make up-a. U Poliklinici Poliderma smo odnedavno počeli koristiti uređaj Plexr za njihovo uklanjanje.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr