Uklanjanje tetovaža prvim PICO laserom u Hrvatskoj - Poliklinika Poliderma

Usluge

Uklanjanje tetovaža prvim PICO laserom u Hrvatskoj

Pet, 3. 11. 2017.

pico laser - uklanjanje tetovaža

U POLIKLINIKU POLIDERMA JE STIGAO PRVI PICO LASER U HRVATSKOJ!

Tetovaže su postale jako popularne, no čini se da je uklanjanje tetovaža popularnije, te je sve veća potražnja za ovim tretmanom. U Polikliniku Poliderma stigao je laser Fotona StarWalker koji je jedinstveni pico laser jer jedini od svih pico lasera koristi seriju laserskih impulsa koji spaja u zajednički impuls. Zato najefikasnije uklanja tetovaže.

Kako bi se tetovaža uklonila, koristi se optička energija koju pigment (tvar koja daje boju) upije, pri čemu temperatura naraste na 1200 °C. Dolazi do razaranja pigmenta kojeg uklanjaju obrambene stanice. Glavni uvjet je da se razvije toliko visoka temperatura, velika snaga optičke energije u kratkom vremenu. Što je kraće vrijeme, bolje se uništi pigment tj. tetovaža. Laseri za uklanjanje tetovaže rade u nano i pico načinu.

Nano laseri imaju vrijeme trajanja laserskog impulsa 0, 000 000 001 sekunde, dok pico laseri imaju laserski impuls koji traje 0, 000 000 000 001 sekunde. Stoga je jasno zašto su pico laseri znatno bolji od tzv. nano lasera za uklanjanje tetovaže – jer snažnije i bolje uništavaju pigment. Pri tome, tretman je puno ugodniji i potrebno je 30 do 50% tretmana u odnosu na broj tretmana nano laserom.

O koliko snažnoj energiji se radi, možemo predočiti primjerom da laser razvija toliko energije koliko je potrebno da Pariz svijetli u periodu dok traje laserski impuls. Jako smo ponosni i sretni dolaskom StarWalkera jer ćemo klijentima znatno pomoći oko uklanjanja tetovaže.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr