Akademija za oblikovanje tijela i lasersku lipolizu - Poliklinika Poliderma

Usluge

Akademija za oblikovanje tijela i lasersku lipolizu

sub, 8. 5. 2010.

Akademija za oblikovanje tijela i lasersku lipolizu

Svjetski poznati stručnjak iz područja liposukcije i primjene lasera, dr. Gerhard Sattler, osnovao je početkom rujna 2009. organizaciju koja okuplja najpoznatije stručnjake iz cijelog svijeta koji se bave estetsko-korektvnim zahvatima, kako bi svoje znanje i iskustvo što bolje prenijeli drugim liječnicima

U tu svrhu, radi stalne edukacije, održavaju se brojni kongresi i skupovi diljem svijeta. Tehnologija ide naprijed nezadrživom brzinom i teško je pratiti sve novitete. Stoga je jedna od uloga organizacije Akademije za oblikovanje tijela i laserske lipolize da svoje članove upozna s najnovijim tehnologijama i uređajima. Dr. Satller je ujedno napravio i mrežu liječnika diljem svijeta koji su članovi njegove organizacije, kako bi međusobno komunicirali i razmjenjivali svoja iskustva.

Danas su informacija i njena razmjena osnova svega. Prošla su vremena kada je znanje bilo dovoljno, jer je danas osim znanja potrebno imati i odgovarajuću tehnologiju, kako bi mogli pomoći. Veliki problem gotovo svih proizvođača lasera i sličnih uređaja je što ne daju dostatne informacije za obuku liječnika koji koriste njihove uređaje. Stoga većina liječnika nije dovoljno educirana za korištenje raznih uređaja. Zbog toga dr. Satller redovito održava skupove diljem svijeta gdje se liječnici stalno usavršavaju, upoznaju nove tehnologije i stječu nova znanja.

Dr. Kaliterna je prvi i za sada jedini član ove organizacije iz Hrvatske. Više o ovoj organizaciji možete saznati na web stranici: www.academy-laserlypolisis.eu.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr