Botox i podizanje grudi, prevara ili stvarnost?! - Poliklinika Poliderma

Usluge

Botox i podizanje grudi, prevara ili stvarnost?!

pon, 30. 11. 2009.

Više nije moguće pratiti na koje sve bolesti i stanja botox odlično djeluje. Prije 2 godine vidio sam članak da botox podiže grudi, što mi se učinilo predobro da bi bilo istinito. Metoda se temelji na blokiranju prsnih mišića uslijed čega se grudi podižu. Ne slažem se baš da se radi o pravom podizanju, već bih prije rekao o boljem isticanju grudi. Stoga od ove metode ne možete imati velika očekivanja. Može se eventualno koristiti za blago do srednje spuštene grudi ili eventualno kao prevencija. Naravno da žena mora imati relativno male grudi, po mogućnosti broj grudnjaka do 3. Stoga ovu metodu ne bih baš koristio u navedenu svrhu. Radije bih ju preporučio ako imate samo manja očekivanja kako ne bi bili razočarani.

Smatram da ima mnogo boljih način da potrošite novac ili izaberete bolji tretman. Botox je odličan, ali samo u rukama stručnjaka, ako se prepozna prava indikacija za njegovu primjenu i on se na pravi način primijeni. No, vrag mi ne da mira te se još moram nadovezati na nešto slično, samo što su u pitanju muškarci. San skoro svakog muškarca je imati velik ponos te su izumljene operacije u tu svrhu povećavanja muškosti. Zapravo, to je čista glupost jer se ne radi o nikakvom povećavanju. Muško spolovilo je ligamentima učvrćeno za stidnu kost. Kod većine takvih operacija radi se o presijecanju tog ligamenta kako bi se spolovilo oslobodilo i produljilo na kojih jadnih par cm. Zapravo, to u pravom smislu riječi nije produljenje već spuštanje spolovila, jer je prerezan ligament koji ga je držao u povišenom položaju. Možda postoje neke druge nove metode, no s njima nisam upoznat. Tako, ako se netko pohvali da je produljio spolovilo, on ga je jedino samo spustio i povećao šanse da se pomokri na cipele pri odlasku na wc.

Žene su tu u boljem položaju jer uvijek mogu ugraditi silikone, a da ne govorimo kako su uznapredovali estetskokorektivni zahvati ženskog spolovila. Vraćanje nevinosti stara je stvar, no kada sam držao debelu knjigu u ruci samo o korektivnim zahvatima laserom na ženskom spolovilu, nisamo mogao vjerovati što se sve može postići, od sužavanja do pomlađivanja. Rezultati su više nego nevjerojatni i zbilja učinkoviti. Muški rod će očito još dugo biti zakinut u odnosu na estetskokorektivne zahvate ženskog spolovila.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr