Čudotvorna krema protiv celulita (piše dr. Kaliterna) - Poliklinika Poliderma

Usluge

Čudotvorna krema protiv celulita (piše dr. Kaliterna)

uto, 24. 3. 2009.

U zadnje vrijeme se pojavila vijest o čudotvornoj kremi koja uklanja celulit za svega 9 minuta što je jako obradovalo žensku populaciju. Navodno su sve pošiljke kreme unaprijed rasprodane. Ova vijest zvuči predobro da bi bila istinita. Slične bombastične vijesti čujemo svakodnevno, tako se pojavljuju čudotvorni napici koji omoguću rast kose kod ćelavih osoba i slično. Ono što je problematično kod sličnih proizvoda jest efekt razočarenja koji izazovu kad izostane uspjeh, stoga ne treba puno očekivati od takvih proizvoda.

Tehnologija ide nezaustavljivo naprijed, ono što je bilo nemoguće postići prije svega godinu – dvije danas je stvarnost. Mnogi nerješivi problemi postaju rješivi, tako recimo strije uklanjamo skoro u cijelosti, također uklanjamo i ožiljke na licu pri čemu istovremeno smanjujemo bore uz zatezanje lice za svega par minuta. Ono što je još bolje je činjenica da nakon tretmana sutra možete ići na posao uz minimalni make up. Prije je oporavak trajao barem 4 tjedna za isti rezultat. U budućnosti možemo očekivati kreme ili tretmane koji celulit uklanjaju preko noći, no za sada je to daleko od stvarnosti.

Proveo samo brojne noći surfajući na internetu te pratio najpoznatije stranice i portale za liječnike koji se bave estetskokorektivnim zahvatima. Unatoč brojnim mailovima o najnovijim vijestima i proizvodima nisam nigdje susreo podatke o kremi koji uklanja celulit za 9 minuta. Ne isključujem mogućnost da krema zbilja djeluje ali budimo realni, kod celulita nastaju opsežne degenerativne promjene pri čemu je metabolizam sveden na minimum. Celulit ne nestaje preko noći nego tijekom niza godina stoga ne može preko noći nestati. Celulit znači da je vezivno tkivo znatno oslabljeno, stanice su preplavljene toksinima a međustanični prostor koji je u oblika gela sada je krut te nije moguća izmjena tvari. Uz to stanice su obavijene gustom čahurom vezivnog tkiva. Kad to sve sagledamo vidimo da tvari koje bi trebale djelovati i da prođu kroz kožu, što je gotovo nemoguće zbog građe kože, ne mogu doprijeti do same stanice zbog čahure gdje bi trebale djelovati.

Za sada nemamo nikakvih informacija o čudotvornoj kremi te pozivamo sve čitateljice da ukoliko imaju iskustva s kremom ili znaju nekog tko je koristio kremu da pošalju iskustva na mail poliderma@poliderma.hr. To je jedini način da se uvjerimo jeli zbilja ta krema čudotvorna. Vaša iskustva će biti obavljena anonimno

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr