Dr. Adrian Gaspar i njegova revolucionarna metoda pomlađivanja - Poliklinika Poliderma

Usluge

Dr. Adrian Gaspar i njegova revolucionarna metoda pomlađivanja

pon, 22. 9. 2014.

Adrian Gaspar

Prije 8 godina upoznao sam dr. Gaspara u Buenos Aires-u i svidio mi se kao čovjek. Tom prilikom smo u društvu uživali u čarima, po meni najljepšeg grada Južne Amerike.

Ostali smo u kontaktu te smo diskutirali o raznim stvarima uključujući stručni dio. Malo me zbunilo kada je rekao da je ginekolog te da se pored toga bavi i estetikom. Zadnji put sam ga vidio u Splitu prije 5 godina na kongresu te sam se iznenadio koliko je napredovao u primjeni lasera. Prije par dana sam se jako iznenadio kada sam čitao stručni časopis i naišao na članak koji je napisao dr. Gaspar. U prvi mah samo pomislio da sam krivo shvatio ali nisam. Dr. Gaspar je prvi u svijetu koliko znam koji je uradio pomlađivanje lica laserom kroz usta!! S obzirom da je ginekolog nije me ni iznenadilo. Znam da se godinama uspješno bavi laserskim pomlađivanjem vagine pa je ovo nastavak. Kad sam vidio slike rezultata dr. Gaspara nisam mogao vjerovati. Smatram ovu metodu zbilja revolucionarnom za pomlađivanje lica. Ideja je frakcijskim laserom tretirati sluznicu usta i izazvati mikroskopska oštećenja čime nastaje jak efekt zatezanja lica.

Tretman je bezbolan, bez oporavka i komplikacija koliko znam. Prednost ove metode je što nema oporavka za razliku od drugih tretmana. Ovo je izuzetno efikasna metoda pomlađivanje donje polovice lica od donje čeljusti do polovice obraza gdje se smanjuju bore : nazolabijalne, nadusnice i u kutevima usana. Lice pri tome dobije poželjni izgled trokuta sa vrhom prema dolje pri čemu se donji dio lica zategne i preoblikuje. Uskoro ćemo u Poliklinici Poliderma početi među prvima primjenjivati ovu metodu pomlađivanja lica. Još jednom moram odati veliko priznanje mom prijatelju dr. Gasparu. Svaka čast ! Silno me zanima što će uskoro pomladiti i na koji način.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr