EADV 2012. europski kongres dermatologa - Poliklinika Poliderma

Usluge

EADV 2012. europski kongres dermatologa

uto, 18. 9. 2012.

prag

Dana 27-30.9.2012. će se u Pragu održati europski kongres dermatologa koji je jedan od najvećih dermatoloških kongresa u svijetu iza američkog kongresa dermatologa.

Kao i svake godine skupi se preko 10000 dermatologa iz cijelog svijeta. Dr. Kaliterna će 26.9.otputovati na kongres kako bi sudjelovao na kongresu, brojnim radionicama i susreo se s nizom svjetskih stručnjaka s obzirom da se kao nikad do sad očekuju brojne nove tehnologije i inovacije. Jedan od naglasaka kongresa je: the skin is vital, s obzirom na izuzetno velik porast tumora kože. Ove godine se bilježi godišnjica IPL uređaja koji je izumljen prije 20 godina u Izraelu, te vodeća svjetska firma na tom području Syneron okuplja niz svjetskih eskperta kako bi raspravljali o budućnosti IPL.

Dr. Kaliterna će također aktivno sudjelovati na toj raspravi. Izuzetno će bit zanimljivi novi način unosa lijekova i raznih aktivnih supstanci kroz kožu putem uređaj koji elektromagnetskom ili optičkom energijom radi sitne rupe na površini kože a potom se aktivna tvar pomoću ultrazvuka ubrizgava kako bi dublje prodrla u kožu. Ovo je velika prekretnica u liječenju brojnih kožnih bolesti, tumora do pomlađivanja kože. Dr. Kaliterna će za oko 30 dana održati predavanje o tom uređaju na međunarodnom kongresu u Nišu. Važnost EADV kongresa je što se mogu saznati nove tehnologije i spoznaje koje će obilježiti iduću godinu. EADV je jedan od glavnih kongresa na kojem se najviše vidi novih stvari i spoznaja. Dr. Kaliterna će nakon kongresa u svom blogu napisati najvažnije detalje o kongresu o najnovijom tehnologijama, uređajima, spoznajama i ostalim zanimljivim stvarima.

AKCIJA U SRPNJU u Poliklinici Poliderma – Zagreb

Tretman oblikovanja i zatezanja kože – Endolift

Na veću regiju za koju plaćate punu cijenu usluge, ostvarujete popust od 50% na dodatnu (manju) regiju tijela

Omogućujemo obročno plaćanje.

Naručite se

ili nas nazovite na +38514828961

Načini plaćanja

Uz gotovinsko plaćanje moguće je plaćanje i sljedećim karticama:

plačanje karticama Saznajte više

Adresa

Poliklinika Poliderma

Ulica grada Vukovara 284d 4. kat

Zagreb (Almeria centar)

Radno vrijeme

Radnim danom: 09:00 - 19:00 h

Subotom: Po dogovoru

Info

Telefon: 01 4828 961

E-mail: poliderma@poliderma.hr